Your free enquiry
World Future Energy Summit

World Future Energy Summit

Abu Dhabi ,UAE
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
World Future Energy Summit
Frequency
Frequency:
1 year

Последните новини относно World Future Energy Summit

World Future Energy Summit през 2023 ще се проведе под формата на изложение "лице в лице". Събитието на живо ще се проведе от 16.01.2023 до 18.01.2023. Събитието ще се проведе в ADNEC в Абу Даби. Мястото на провеждане ще разполага със строги превантивни мерки срещу Ковид-19. Ще бъдат включени предпазни мерки за безопасност, като например социално дистанциране и 3G политика за допускане. Преди да получат достъп до конгресния център, участниците трябва да представят документи като удостоверения за възстановяване. Такива документи трябва да бъдат предоставени при пристигане в Обединените арабски емирства поради ограниченията за пътуване.

Представяне на World Future Energy Summit

World Future Energy Summit е не просто международен търговски панаир, а най-важното световно събитие, посветено на възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност и нови, чисти технологии. То се провежда в Абу Дабу, Обединени Арабски Емирства и е посещавано от най-добрите експерти в индустрията, политици, инвеститори от публичния и частния сектор. По време на World Future Energy Summit се решават проблеми свързани с енергетиката и се създават бъдещи планове за добив на енергия от възобновяеми енергийни източници.

World Future Energy Summit дава уникални възможности на всеки, който иска да се запознае с нови практики и да създаде нови партньорства. Посетете го и вие.

Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще се заемем с организацията на пътуването ви. Разполагаме с база данни за всички хотели в Дубай. Ще ви предложим най-подходящите хотели за World Future Energy Summit, ще ви резервираме стая/апартамент, ще се погрижим да ви осигурим трансфер от и до летището и кола под наем. Разчитайте на нас за всяка подробност. Ако имате нужда от конферентна зала, ще ви намерим. Предлагаме ви услугите си за всичко, свързано с вашето успешно бизнес пътуване. Възползвайте се.

Предишни издания на World Future Energy Summit

Издание 2022

World Future Energy Summit през 2022 беше организирана като събитие на живо, което се проведе от 17.01.2022 до 19.01.2022. Събитието се проведе в ADNEC в Абу Даби, Обединени арабски емирства. Мястото на провеждане разполагаше с най-новите средства за сигурност срещу Ковид-19, като например строга 3G политика за влизане. Политика, която изискваше от участниците да представят документи, като например отрицателни резултати от изследвания, преди да влязат на събитието. Изданието на World Future Energy Summit през 2022 включваше 227 изложители.

 

Full list of
hotels for
World Future Energy Summit

Book Now
How to get to World Future Energy Summit

Similar trade shows