World Future Energy Summit
World Future Energy Summit

World Future Energy Summit

New Date
17 яну 2022 - 19 яну 2022
UAE , Abu Dhabi

General Information

Organizer

Reed Exhibitions

Frequency

1 year

World Future Energy Summit Map

World Future Energy Summit е не просто международен търговски панаир, а най-важното световно събитие, посветено на възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност и нови, чисти технологии. То се провежда в Абу Дабу, Обединени Арабски Емирства и е посещавано от най-добрите експерти в индустрията, политици, инвеститори от публичния и частния сектор. По време на World Future Energy Summit се решават проблеми свързани с енергетиката и се създават бъдещи планове за добив на енергия от възобновяеми енергийни източници.

World Future Energy Summit дава уникални възможности на всеки, който иска да се запознае с нови практики и да създаде нови партньорства. Посетете го и вие.

Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще се заемем с организацията на пътуването ви. Разполагаме с база данни за всички хотели в Дубай. Ще ви предложим най-подходящите хотели за World Future Energy Summit, ще ви резервираме стая/апартамент, ще се погрижим да ви осигурим трансфер от и до летището и кола под наем. Разчитайте на нас за всяка подробност. Ако имате нужда от конферентна зала, ще ви намерим. Предлагаме ви услугите си за всичко, свързано с вашето успешно бизнес пътуване. Възползвайте се.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА