Your free enquiry
WID

WID

Vienna ,Austria
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
ODV
Event website
Event website :
WID
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

12-ти и 13-ти май 2023 ще бъдат датите за WID 2023. Търговското изложение на живо ще се проведе в Messezentrum Vienna във Виена, Австрия. Мястото домакин няма да разполага с протоколи за превенция и безопасност на коронавируса поради отмяната на свързаните с тях национални ограничения. Понастоящем в Австрия също няма ограничения за пътуване.

Въведение

Международно изложение за дентална медицина WID е най-голямото в Австрия и се смята най-важното събитие за представяне на стоматологични продукти за региона. Стоматолози, зъботехници, производители се събират, за да се информират за новостите в бранша, да сключат сделки за доставки и оборудване, да създадат нови контакти, да представят продуктите и услугите си и да се включат в множеството работилници и семинари, предвидени в съпътстващата програма на изложението. 160 австрийски и чуждестранни изложители и над 4 000 регистрирани посетители се очакват тази година.

Оставете на нас търсенето онлайн на хотели във Виена. Бързо ще ви ориентираме към подходящите хотели за WID и ще направим резервации за избрания от вас. Ще се погрижим за транспортирането ви от и до летището. Ще ви наемем автомобил или ще ви информираме за обществения транспорт и ще ви направим маршрути, така че да се придвижвате лесно и бързо из града. Освен грижата за пътуването и настаняването ви, можем да поемем ангажимент и за подпомагане на бизнес представянето ви по време на изложението. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионални организатори на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на WID за 2022 беше организирано като търговско изложение лице в лице в Messezentrum Vienna във Виена, Австрия. Датите за провеждане на събитието бяха определени между 20.05.2022 и 21.05.2022, а в изданието участваха 100 компании изложители. 

Full list of
hotels for
WID

Book Now
How to get to WID

Similar trade shows