Werkstatten:Messe

Werkstatten:Messe

Образование и обучение
Организатор:
Nurnberg Messe GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
Werkstatten:Messe

Световно изложение за професионални работилници за хора с увреждания

Werkstatten:Messe е европейски панаир, който се занимава с обучението и интеграцията на хора с увреждания. Събитието включва множество работилници за хора с увреждания, демонстрация на продукти за по-ефективното им обучение. Съпътстващата му програма включа дискусии и семинари, засягащи проблемите им и разглеждаща възможностите за тяхната успешна интеграция и професионално развитие.

Посещението му ще ви даде много идеи за подобряване на обучението на хора с увреждания в България и ще ви помогне да създадете много полезни връзки и партньорства.

Настаняване

Резервирайте хотел онлайн с наша помощ. Ние разполагаме с богата база данни за пансиони, хостели, апартаменти и хотели в Нюрнберг. Ще ви насочим към най-подходящите хотели за Werkstatten:Messe, за да се настаните комфортно и то на изгодна цена. Ще организираме трансфера ви от летището до хотела и обратно. Ще се погрижим да се придвижвате максимално лесно из града – с кола под наем или с удобните за целите ви линии на обществения транспорт. Ако имате нужда от зала за провеждане на срещи, семинари, работилници, ще намем такава. Услугите ни са безплатни за вас. Потърсете ни – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Werkstätten: Messe 2023

Werkstätten: Messe 2023 се проведе от 19.04.2023 до 22.04.2023. Мястото на събитието се състоя в присъствен формат. То не включваше мерки срещу Ковид-19 поради това, че страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията. Събитието се проведе на повече от 3 000 м2 изложбена площ. Werkstätten: Messe 2023 прие 144 изложители от 6 държави и около 9000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Werkstatten:Messe Изпрати

Werkstatten:Messe акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.