Your free enquiry
Werkstatten:Messe

Werkstatten:Messe

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Образование и обучение
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
Werkstatten:Messe
Frequency
Frequency:
1 year

Werkstatten:Messe е европейски панаир, който се занимава с обучението и интеграцията на хора с увреждания. Събитието включва множество работилници за хора с увреждания, демонстрация на продукти за по-ефективното им обучение. Съпътстващата му програма включа дискусии и семинари, засягащи проблемите им и разглеждаща възможностите за тяхната успешна интеграция и професионално развитие.

Посещението му ще ви даде много идеи за подобряване на обучението на хора с увреждания в България и ще ви помогне да създадете много полезни връзки и партньорства.

Резервирайте хотел онлайн с наша помощ. Ние разполагаме с богата база данни за пансиони, хостели, апартаменти и хотели в Нюрнберг. Ще ви насочим към най-подходящите хотели за Werkstatten:Messe, за да се настаните комфортно и то на изгодна цена. Ще организираме трансфера ви от летището до хотела и обратно. Ще се погрижим да се придвижвате максимално лесно из града – с кола под наем или с удобните за целите ви линии на обществения транспорт. Ако имате нужда от зала за провеждане на срещи, семинари, работилници, ще намем такава. Услугите ни са безплатни за вас. Потърсете ни – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Full list of
hotels for
Werkstatten:Messe

Book Now
How to get to Werkstatten:Messe

Similar trade shows