Your free enquiry
WEPACK

WEPACK

Shenzhen, China
Индустрия
Индустрия:
Food Processing, Packaging Industry
Event website
Event website:
WEPACK
Frequency
Frequency:
1 year

Съобщение за събитие и място на провеждане

RX China отмени WEPACK 2022 поради настоящата пандемична ситуация. Събитието ще се проведе между 12.07.2023 и 14.07.2023. Събитието ще се проведе в  Shanghai New International Expo Center (SNIEC). WEPACK ще предостави информация по важни теми за опаковъчната индустрия, включително за най-новите тенденции. Събитието ще се проведе в хибриден формат и ще се състои от 8 други изложения. Те включват:

 • SinoCorrugated South
 • SinoFoldingCarton
 • SinoFlexPack South
 • Digital Printing Equipment & Technology Expo (DPrint)
 • SinoPaper South
 • Intralogistics and Process Management Expo (InMAT)
 • China Packaging Container Expo (PackCon)
 • Asia Cold Storage & Refrigeration Warehouse Construction and Operation Exhibition (CSRW) 

Осемте съпътстващи събития ще се проведат като комбинация от изложения на живо и онлайн. SWECC ще разполага с най-новите мерки за безопасност Covid-19. Такива ще включват 3G политиката за влизане, която е приложима и за страната поради ограниченията за пътуване. Участниците ще бъдат помолени да представят при пристигането си в Китай и на мястото на провеждане 3G документи за влизане, като например паспорти за ваксинация и два отрицателни теста на държавните граници. Те трябва също да съобразят, че ще трябва да се поставят под карантина за определен брой дни като част от ограниченията за пътуване. 

Въведение

WEPACK е най-новото събитие, организирано от RX China. То е водещо търговско изложение за веригата за създаване на стойност в опаковъчната индустрия. Това е така, защото събитието позволява на професионалистите да се запознаят с глобалната опаковъчна индустрия. Това включва най-новите технологии и продукти, както и развитието на пазара. Освен това WEPACK служи като водеща платформа за обществени поръчки за закупуване на ново оборудване.

Какво ще бъде включено в програмата?

WEPACK се състои от 8 водещи изложения. Те включват:

 • SinoCorrugated South
 • SinoFoldingCarton
 • SinoFlexPack South
 • Digital Printing Equipment & Technology Expo
 • SinoPaper South
 • Intralogistics and Process Management Expo (InMAT)
 • China Packaging Container Expo (PackCon)
 • Asia Cold Storage & Refrigeration Warehouse Construction and Operation Exhibition (CSRW)

Всяко от под-изложенията съдържа различни събития и е насочено към специфични групи участници. Например PackCon се фокусира върху опаковъчната промишленост, промишлените технологии и логистиката. Те включват професионалисти като оператори на машини, транспортни компании и други. Сред водещите под-събития на събитието са Онлайн обиколки с екскурзовод и Бягащ човек. Те включват и предавания на живо за изложителите и отраслови уеб семинари.

Exhibitor LiveStreams включва изложители, които предават на живо своите щандове, сцени от фабрики и работещи машини. Това им позволява да представят своите иновации пред чуждестранните посетители и да получат признание. Промишлените уеб семинари се състоят от 5 сесии, всяка от които съдържа семинари на живо. По време на тематичните лекции водещи експерти от бранша предоставят информация по важни теми. Сред тях е адаптирането на опаковъчната индустрия към ерата след пандемията.

Обиколката с онлайн екскурзовод (Online Guided Tour) може да бъде ценна за участниците в WEPACK. Тя им позволява да се запознаят с усъвършенстваните технологии за печат и опаковане. Това дава възможност на специалистите да наблюдават в действие различни нови машини, преди да сключат сделки. Тя също така им позволява да установят контакти, а на изложителите - да получат признание. Това се дължи на обиколката с екскурзовод, в която водещи експерти служат като водачи. Бягащият човек (Running Man) прилича на онлайн обиколката с водач. Тя се състои от професионални водещи, които обикалят физическото изложение с помощта на мобилни телефони. Те помагат на посетителите да се свържат с изложителите на място чрез социалните платформи. Това позволява на посетителите да обикалят изложението и да провеждат кратки срещи.

Логистика

WEPACK ще се проведе в Световния изложбен и конгресен център в Шънджън. Мястото е сред водещите изложбени центрове в Шънджън. Това е впечатляващ комплекс за провеждане на събития с удобно и лесно достъпно местоположение. Например, до изложбения център може да се стигне за 30 минути от летище Баоан с такси. Подобно на това може да се стигне до обекта за един час от железопътната гара на Шънджън. Използването на обществения транспорт за достъп до мястото на събитието също позволява да се спести време. Например, ако се пътува с метро или автобус, до SWECC може да се стигне за 25 минути от летището.

Аудитория и статистика

WEPACK е търговско изложение, което събира на едно място над 1500 квалифицирани изложители. То привлича и над 120 000 търговски купувачи. Панаирът се провежда на 160 000 м2 изложбена площ. Сред държавите, които участват, са Китай, Япония, Обединеното кралство, САЩ и други.

Достъпни хотели близо до WEPACK

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за организацията на пътуването ви, така че да можете да се съсредоточите върху подготовката за WEPACK. С разнообразието от отлични оферти за хотели на конкурентни цени, от които можете да избирате, гарантирано ще получите най-добрите цени на хотели за WEPACK. Местоположението е ключов компонент за успеха на всяко бизнес пътуване, затова се фокусираме върху хотели в близост до Световния изложбен и конгресен център в Шънджън. Можем да ви помогнем и по различни други начини. Това включва резервиране на помещения за срещи и обслужване на инсталирането на вашия изложбен щанд.

Full list of
hotels for
WEPACK

Book Now
How to get to WEPACK
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Shenzhen Bao'an Airport (Летище Шенжен Бао'ан)

Не е препоръчително при пътуване от Luohu Station (Гара Луоху)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Shenzhen Bao'an Airport (Летище Шенжен Бао'ан)

40 минути при пътуване от Luohu Station (Гара Луоху)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Shenzhen Bao'an Airport (Летище Шенжен Бао'ан)

Не е препоръчително при пътуване от Luohu Station (Гара Луоху)

 

Similar trade shows