Your free enquiry
VIV Turkey

VIV Turkey

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Pet animals, Livestock & Poultry
Organizer
Organizer:
VNU Exhibitions Europe
Event website
Event website:
VIV Turkey
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на VIV Turkey за 2023 ще се проведе от 06.07.2023 до 08.07.2023. Мястото на провеждане ще бъде Истанбулският изложбен център, в който ще бъдат приложени най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Строг протокол за социална дистанция ще бъде една от въведените предпазни мерки. Понастоящем в Турция са въведени ограничения за пътуване, които изискват от участниците да представят 3G документи за допускане при пристигане в страната.

Представяне на събитието

VIV Turkey е международно изложение за птицевъдство, което обхваща всичко – от излюпване и отглеждане на пилета до крайните продукти, произвеждани от птиче месо. Изложителите представят: домашни птици за разплод и съоръжения; съоръжения за месната промишленост; месни продукти; добавки, хранилки и миксери; ветеринарни услуги, инструменти и лекарствени продукти; санитарни системи; консултантски услуги; оборудване за диагностични лаборатории; камиони и тежкотоварни автомобили. Посетителите са търговци, крайни клиенти, собственици на птицеферми. Организаторите на събитието целят да улеснят максимално обмена на знания, информация и контакти. Мястото разкрива много нови възможности пред бизнес ви, ако искате да стъпите на турския пазар.

VIV Turkey  се провежда се всяка година в Истанбул, Турция. Оставете на нас грижата за вашите хотелски резервации. Спестете си време от търсене на подходящите хотели в Истанбул. Ние ще ви насочим към удобните и изгодни хотели за VIV Turkey и ще се заемем с цялостната организация на пътуването и престоя ви. Това включва летищен трансфер, информация за ползване на обществен транспорт, кола под наем, осигуряване на конферентна зала, проектиране и изграждане на щанд. Нашите познания и опит ще ви позволят да пътувате удобно и ще направят престоя ви по-приятен и ползотворен. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
VIV Turkey

Book Now
How to get to VIV Turkey
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Halkalı Station (Гара Истанбул Халкали)

By car
By car:

30 минути при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

10 минути при пътуване от Istanbul Halkalı Station (Гара Истанбул Халкали)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

60 минути при пътуване от Istanbul Halkalı Station (Гара Истанбул Халкали)

Similar trade shows