Your free enquiry
PSI

PSI

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Broadcast, Multimedia
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
PSI
Frequency
Frequency:
1 year

Последните новини за PSI

Организаторите ще бъдат домакини на PSI за 2024 между 09.01.2024 и 11.01.2024. Форматът на събитието ще "лице в лице", без да се прилагат строги мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията. Събитието ще се проведе в Düsseldorf Exhibition Center.

Представяне на събитието

PSI е най-важният международен търговски панаир за визуална комуникация, реклама и маркетинг. Технологии, дизайн на опаковки, дизайн на продукти, печат – това са едни от основните теми на панаира. Изложителите – около 340 тази година – са производители на материали, аксесоари и машини за печат, дизайнери, фирми за мърчандайзинг, etc., разделени в шест секции. Очакват се над 13 000 посетители – рекламни агенции, печатници, криейтив студиа, производители на стоки и продукти, залагащи на нестандартен дизайн. Основният акцент на събитието е поставен върху продажбите, достигането до точната аудитория, привличането на нови клиенти от страната и чужбина. В съпътстващата му програма са включени дискусии, демонстрации и изложби, в които акцентът е върху нестандартното решения на конкретни проблеми и иновациите.

Поверете на нас грижата за вашите хотелски резервации за PSI. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели в Дюселдорф и ще ви насочим към подходящите за изложението. Ние сме професионалисти в организацията на бизнес пътувания и с опит в намирането онлайн на хотели за международни изложения. Ще се погрижим за всяка подробност – от летищния трансфер до наема на конферентна зала. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

PSI 2023

През 2023 търговското изложение се проведе на живо в Messe Dusseldorf между 10-ти и 12-ти януари 2023. Мястото на провеждане не включваше превантивни мерки срещу Ковид-19 поради отмяната на ограниченията в страната, свързани с пандемията. На PSI 2023 присъстваха 10 509 посетители и 487 компании изложители от 75 участващи държави.

Full list of
hotels for
PSI

Book Now
How to get to PSI
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows