Your free enquiry
viscom

viscom

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Радиоизлъчване, Мултимедия
Organizer
Organizer :
Reed Exhibitions
Event website
Event website :
viscom
Frequency
Frequency:
1 year

Последните новини за viscom

Изданието на viscom за 2022 е отменено. Организаторите ще проведат събитието през 2023 между 10.01.2023 и 12.01.2023. Това трудно решение е взето поради усложнения, причинени от пандемията COVID-19. Форматът на събитието остава "лице в лице", като ще се прилагат строги мерки за превенция на Ковид-19. Изложението ще се проведе в изложбения център в Дюселдорф. Сред въведените мерки ще бъде необходимостта участниците да носят предпазни маски на лицето и да поддържат междуличностно разстояние от 1,5 метра. Освен това те трябва да покажат 3G документите си за влизане при пристигане в страната поради действащите ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

viscom е най-важният международен търговски панаир за визуална комуникация, реклама и маркетинг. Технологии, дизайн на опаковки, дизайн на продукти, печат – това са едни от основните теми на панаира. Изложителите – около 340 тази година – са производители на материали, аксесоари и машини за печат, дизайнери, фирми за мърчандайзинг, etc., разделени в шест секции. Очакват се над 13 000 посетители – рекламни агенции, печатници, криейтив студиа, производители на стоки и продукти, залагащи на нестандартен дизайн. Основният акцент на събитието е поставен върху продажбите, достигането до точната аудитория, привличането на нови клиенти от страната и чужбина. В съпътстващата му програма са включени дискусии, демонстрации и изложби, в които акцентът е върху нестандартното решения на конкретни проблеми и иновациите.

Поверете на нас грижата за вашите хотелски резервации за viscom. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели в Дюселдорф и ще ви насочим към подходящите за изложението. Ние сме професионалисти в организацията на бизнес пътувания и с опит в намирането онлайн на хотели за международни изложения. Ще се погрижим за всяка подробност – от летищния трансфер до наема на конферентна зала. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
viscom

Book Now
How to get to viscom

Similar trade shows