Your free enquiry
VIEVINUM

VIEVINUM

Vienna, Austria
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
M.A.C. Hoffmann & Co. GmbH
Event website
Event website:
VIEVINUM
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на VIEVINUM за 2024 ще се проведе във формат "лице в лице" между датите 25-ти и 27-ми май 2024. Изданието ще се състои във Виенския конгресен център ХОФБУРГ, който ще се отличава с облекчени процедури за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. Понастоящем в Австрия не са в сила ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

VIEVINUM се радва на престиж и репутация като най-добрия международен панаир за вино и лозарство в Австрия, позната като исторически лозарски регион открай време.

Ако вашата дейност е в областта на винарството и търсите признание на по-висше ниво, обадете се в Трейд Феър Трипс ЕООД, за да получите най-добрите ценови оферти на хотели в града. Едно бизнес пътуване се планира лесно, когато го прави професионалист.

Това, което отличава Трейд Феър Трипс ЕООД от другите, е гъвкавост и ефективност – и вие ще се уверите лично в това с нашите хотелски оферти за VIEVINUM. Просто ни кажете какъв е вашият предпочитан ценови диапазон и колко човека пътувате. Нашият екип проверява обширната ни база данни, за да ви намери специални оферти, отговарящи точно на вашите изисквания. За да извлечете максимума от програмата на VIEVINUM, ще имате нужда да се чувствате в идеална форма.

Предишни издания

Издание 2022

Събитието VIEVINUM 2022 се проведе във Виенския конгресен център HOFBURG. Изданието на живо се състоя между 21-ви и 23-ти май 2022. Мерките за безопасност срещу Ковид-19 на мястото на провеждане, които включваха социално дистанциране, бяха облекчени. На VIEVINUM 2022 присъстваха около 500 изложители.

Full list of
hotels for
VIEVINUM

Book Now
How to get to VIEVINUM
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Vienna Airport (Летище Виена)

40 минути при пътуване от Wien Hauptbahnhof (Централна Гара Виена)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Vienna Airport (Летище Виена)

5 минути при пътуване от Wien Hauptbahnhof (Централна Гара Виена) 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Vienna Airport (Летище Виена)

30 минути при пътуване от Wien Hauptbahnhof (Централна Гара Виена)

 

Similar trade shows