VIENNAFAIR
VIENNAFAIR

VIENNAFAIR

New Dates

General Information

Frequency

1 year

VIENNAFAIR е едно уважавано изложение за картини, скулптури, арт инсталации и фотография. На миналогодишното събитие 127 художествени галерии и много ентусиасти използваха възможността да покажат най-новите си произведения в различни области на изкуството. През следващите години се очакват дори още повече участници. Затова бъдете сигурни, че не бива да пропускате този шанс да покажете своите творби и да видите най-новото в естетиката.

Имайте предвид, че това изложение ще ви даде възможност да посетите много събития, провеждащи се на панаира и из града. Там ще имате шанса да се срещнете с колекционери на изкуство, специалисти и други представители на тази общност.

Ако искате да резервирате една или повече хотелски стаи за престоя си във Виена, Трейд Феър Трипс ЕООД е компанията, на която можете да разчитате. С дългогодишния си опит в бизнес туризма, ние уверено можем да кажем, че сме точният партньор за организирането на вашето пътуване и настаняване. Затова се възползвайте от нашите специално изготвени оферти и ниски цени.

Не отлагайте повече и започнете резервационния процес като кликнете на бутона по-долу. Гарантираме ви, че ще направим всичко възможно да надминем вашите очаквания!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА