Most booked hotels
Your free enquiry
upakovka

upakovka

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
upakovka
Frequency
Frequency:
1 year

Upakovka & Ковид-19

Upakovka 2023 е отменена. Събитието е отменено, тъй като организаторът е преустановил дейността си в Русия поради редица усложнения. Преустановяването ще продължи до по-нататъшно развитие на настоящата ситуация. Ако Upakovka 2023 се проведе като присъствено изложение, то ще се състои в Експоцентъра в Москва, Русия. Мястото на провеждане ще бъде оборудвано с най-новите и строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Сред въведените предпазни мерки ще бъде 3G политиката за достъп, според която участниците трябва да представят документи като отрицателни резултати от тестове преди влизане. Такива документи трябва да се предоставят и при пристигането в Русия поради наложените ограничения за пътуване. Събитието ще съвпадне с Interplastica 2023. 

Upakovka - Въведение

upakovka е международен панаир, на който се представят машини за производство на опаковъчни материали, нови начини за пакетиране и иновативни опаковки. Ако бизнесът ви е в този бранш, панаирът определено ще ви заинтригува и ще ви даде възможност да сключите изгодни сделки за пласмент на продукцията си или за закупуване. Все още имате време да се подготвите и да прекарате няколко ползотворни дни в бизнес разговори. Доверете на нас организацията на самото пътуване.

Фирмата ни – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – е създадена с основна дейност организация на бизнес пътувания – индивидуални и групови. Освен онлайн хотелски резервации ние ви предлагаме резервация на самолетни билети, наем на кола, осигуряване на удобно придвижване из града, възможност да ползвате конферентни зали или зали за бизнес срещи. Разполагаме с внушителна база данни с хотели в Москва. Кажете ни вашите изисквания и лесно ще изберем най-подходящия за вас от добрите хотели за upakovka. Услугите ни са безплатни за вас. Получаваме комисионната си от фирмите, които използвате по време на пътуването си. Помислете, спестяваме ви време, предлагаме ви изгодни цени и ви гарантираме комфорт и спокойствие. Обадете ни се!

Full list of
hotels for
upakovka

Book Now
How to get to upakovka

Similar trade shows