unique 4+1

unique 4+1

Подаръци и сувенири, Занаяти, Стъклария, Керамика
Организатор:
Leipziger Messe
Честота:
1 year
Уебсайт:
unique 4+1

Unique е търговски панаир, който се провежда в Лайпциг, Германия и поставя на фокус нови техники и технологии за печатна реклама. Основни теми са възможностите за принтиране върху текстил и сувенири, рекламни надписи върху трофеи, технологии за фолиране, POS дисплеи, светеща реклама, професинална фотография, трансферен печат, бродерия, машини за гравиране – лазерно и 3D, машини за щамповане и флексопечат. Панаирът привлича професионални посетители от цял свят: собственици на малки и голями рекламни агенции, представители на шивашката промишленост, магазини за сувенири, спортни или специализирани стоки, копирни центрове. Посетете го и вие, ако имате намерения да развивате бизнес в тези сфери. Това е чудесно място за генериране на идеи и създаване на контакти.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Спестете си време и доста средства. Разполагаме с обширна база данни с хотели в Лайпциг. За нула време ще ви предложим подходящите хотели за Unique. По желание на клиента осигуряваме още летищен трансфер, кола под наем или информация за удобните начини на придвижване с обществен транспорт, конферентна зала. Екипът ни е специализиран в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. Ще направим всичко, за да подпомогнем успешното ви бизнес представяне на Unique. Свържете се с нас – фирма „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до unique 4+1 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.