Your free enquiry
Traffex

Traffex

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
Brintex Ltd.
Event website
Event website:
Traffex
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на Traffex за 2023 ще се проведе едновременно с Parkex 2023. Между 06.06.2023 и 08.06.2023 събитията ще се проведат в NEC Birmingham. Търговските изложения на живо няма да включват строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политика за влизане и социално дистанциране. Това се дължи на факта, че през 2022 Обединеното кралство отмени националните си ограничения и забраните за пътуване. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръки, като например да носят маски за лице в закрити помещения.

Представяне на събитието

Международно изложение Traffex е най-важното събитие в сферата на пътното строителство и изграждането на модерна инфраструктура. В него участват около 400 изложители, които привличат над 10 000 посетители – професионалисти от цял свят. Представяните от тях продукти и темите, които се разглеждат по време на семинарите, лекциите и дискусиите засягат области като интелигентни транспортни системи, паркинг, поддръжка на пътищата, международно управление на трафика, безопасност на пътя. Изложението е отлична възможност да се информирате за новостите в бранша и да създадете важни за бизнеса ви контакти. 

Планирайте срещите и начина си на представяне на изложението и поверете на нас организацията на пътуването. Вместо да търсите хотели в Бирмингам, потърсете още начини за очароване на бъдещи партньори. Ние ще ви предложим подходящите хотели за Traffex и ще направи онлайн хотелски резервации за този, който изберете. Ще се погрижим за вашия летищен трансфер, както и за бързото ви придвижване из града. Предлагаме да ви наемем кола или да ви информираме за подходящите за плановете ви линии на обществения транспорт. Можем да наемем и конферентна зала, ако ви е необходима. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – специалисти в организацията на бизнес пътувания. Доверете ни се.

Минали издания

Издание от 2021

Между 15-ти и 17-ти юни 2021 се проведе Traffex 2021 в цифров формат. Събитието трябваше да промени формата си поради продължаващата пандемия. Събитието привлече 51 изложители, 2026 участници и 108 лектори. Обединеното кралство беше една от 49-те държави, представени на цифровото събитие.

Издание през 2022

Изданията на Traffex и Parkex за 2022 се проведоха като събития на живо, на фона на липсата на строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Изданията се проведоха между 14.06.2022 и 16.06.2022 в NEC Birmingham. Мястото на провеждане не разполагаше с протоколи за безопасност поради премахването на свързаните с него национални ограничения в страната през предходните месеци. В събитията се включиха около 167 изложители и приблизително 69 лектори.

Full list of
hotels for
Traffex

Book Now
How to get to Traffex
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows