Your free enquiry
TOURISTIK & CARAVANING INTERNATIONAL

TOURISTIK & CARAVANING INTERNATIONAL

Leipzig, Germany
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Leipziger Messe
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Leiziger Messe ще бъде домакин на TOURISTIK & CARAVANING INTERNATIONAL 2023. Събитието ще се проведе като изложение на живо между 22.11.2023 и 26.11.2023. На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат приложени най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахна свързаните с пандемията ограничения, включително ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

TC - Tourism & Caravaning International е идеалното място за всеки, който обича да пътува или иска да се срещне с изложители и други гости, споделящи същата страст. Основан през 1990 г., този международен търговски панаир предоставя забавления и полезна информация за пътувания, от които може да се възползва всеки посетител. През 2015 година приблизително 1 000 асоциации, клубове и компании от над 35 държави участваха в събитието. Миналата година над 67 000 посетители взеха участие в събитието, а тази година организаторите очакват дори още по-голям брой участници. Затова бъдете сигурни, че това събитие ще отвори вратите към разширяване на бизнеса ви, ако решите да положите усилия да комуникирате и споделите идеите си с аудиторията.

Позволете ни да споделим с вас ключовите зони на TC - Tourism & Caravaning International:

  • Къмпинг и каравани
  • Колоездене и триатлон
  • Световни туристически дестинации
  • Развлечения: музика и томбола на сцената, кино и много други забавления.

Посетете TC - Tourism & Caravaning International  и си дайте шанс да научите повече за дестинации, които не сте посещавали никога досега. Всичко започва с резервирането на хотел за пътуването ви до Германия. Трейд Феър Трипс ЕООД има отличен опит с клиенти, които са посетили този и много други панаири в цял свят. Нашите агенти ще ви намерят хотелска стая, която да отговаря на всички ваши изисквания. Резервирайте своето пътуване с нас и ние ще ви осигурим най-добрите хотелски оферти на пазара!

Минали издания

Издание от 2021

TOURISTIK & CARAVANING INTERNATIONAL 2021 се проведе от 17-ти до 21-ви ноември 2021. Събитието се проведе под формата на изложение "лице в лице" в Leipziger Messe. Мястото на провеждане се отличаваше със строги мерки за превенция на Ковид-19, включително социално дистанциране. В изданието се включиха приблизително 30 000 посетители и 370 изложители.

Full list of
hotels for
TOURISTIK & CARAVANING INTERNATIONAL

Book Now
How to get to TOURISTIK & CARAVANING INTERNATIONAL
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

Similar trade shows