The Royal Bath and West Show

The Royal Bath and West Show

Селско стопанство, градинарство и земеделие
Организатор:
Royal Bath & West Society
Честота:
1 year

Най-значимото селскостопанско събитие в Западна Англия

Актуализация за събитието 

Изданието на Royal Bath and West Show за 2023 ще се проведе като събитие на живо между 01.06.2023 и 03.06.2023 в Bath and West Showground. От участниците няма да се изисква да спазват стриктни протоколи за безопасност срещу Ковид-19, като например необходимостта да покажат 3G входни документи при пристигане. Това се дължи на факта, че мястото на провеждане не включва мерки за безопасност, свързани с коронавируса, поради премахването на вътрешните ограничения от страна на Обединеното кралство. Подобна промяна е настъпила в резултат на подобряването на пандемичната ситуация. Аналогично, в страната не са въведени ограничения за пътуване. 

Предишни издания

Издание през 2022

Изданието на Royal Bath and West Show за 2022 се проведе като присъствено окръжно изложение, което прие над 100 000 посетители. То се състоя в Bath and West Showground на 8 хектара площ за събития между 02.06.2022 и 04.06.2022. Поради това, че Обединеното кралство отмени вътрешните си ограничения в резултат на подобряващата се ситуация с пандемията, на мястото не бяха въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19.  

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до The Royal Bath and West Show Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.