Most booked hotels
Your free enquiry
The Romsey Show

The Romsey Show

Romsey, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
The Romsey Agricultural and Horse Show Society
Event website
Event website:
The Romsey Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Romsey Show

Изданието на Romsey Show за 2023 ще се проведе в Broadlands Park в Ромзи на 09.09.2023. Строги мерки за превенция на Ковид-19 няма да бъдат въведени за изданието "лице в лице". Това се дължи на факта, че Обединеното кралство премахна свързаните с пандемията ограничителни политики, като например 3G регламента за влизане.

Въведение

Селскостопанските шоута са сърцето и душата на селските райони на Англия, а в Хемпшир, Англия, едно от най-интересните е The Romsey Show. В момента това търговско изложение се класира като най-голямото еднодневно изложение от този вид в Англия и е едно от най-старите селскостопански изложения в историята на страната. Корените му датират от 1835 г., когато на централния пазар в град Ромзи се проведоха два наградни пазара.

Оттогава тя се превърна в масивно търговско изложение за селско и горско стопанство, което стимулира местната икономика. Спектърът от продукти, достъпни за посетители, е широк - млечни продукти, селскостопански продукти, оборудване, машини, фуражни добавки, животински продукти, градинарски продукти и списъкът продължава. Също така е важно да се подчертае количеството състезания с животни, които се провеждат, и да се подчертае работата на местните фермери и животновъди. Категориите са много - от говеда и овце до коне и магарета.

Логистиката

Шоуто на Ромзи, както беше споменато, е еднодневно шоу, което се провежда в събота, обикновено през първата половина на септември. Търговското изложение е организирано от Romsey Agricultural & Horse Show Society и е станало толкова голямо, че сега заема зелените хълмове и пасищата в парка Broadlands извън град Romsey. Портите се отварят в 08:00 сутринта, а програмирането приключва в 18:00 следобед. Всеки е добре дошъл от фермери и животновъди в семейства с деца.

Годишното събитие е удобно близо до гарата Romsey, така че няма да ви се налага да ходите далеч от гарата, за да стигнете до терена. Най-удобният начин да стигнете до изложбените площадки е да шофирате, тъй като има много обособени места за паркиране, предоставени както за посетителите, така и за изложителите.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Изложителите на The Romsey Show смятат събитието за натоварен ден на директни продажби, тъй като тълпите, които посещават, са в настроение да правят покупки. Друга много важна функция е възможността за установяване на лични връзки с местната общност и повишаване на вашата собствена видимост на местно ниво;
  • Шоуто на Ромзи улеснява привличането на вашата целева аудитория, защото пространството е разделено на няколко тематични области, което прави навигацията на територията на шоуто още по-лесна. Няколко примера за това включват провинцията, градината за градинарство, хранителната зона и марките за пазаруване и занаяти;
  • Шоуто на Ромзи не предлага ограничения за животновъдите и всеки вид животно има място на територията на шоуто. Има над 1000 изложители и вие имате своите стандарти - овце, коне, магарета и говеда - но също така птици, зайци, кави и водни биволи в клетки.

Аудитория и статистика

Шоуто на Ромзи оказва значително влияние върху местната икономика не само в самата Ромзи, но и за съседните ферми и градове в Хемпшир. Всяко издание вижда приблизително 400 щанда за местни производители и производители, които идват от всяка представена индустрия. Има изложители в облеклото, таксидермията, тъкачеството, соколарството, облеклото, животновъдството, селските занаяти, градинските мебели, производителите на храни и дори тракторите.

Кухнята на тарифите за умения в Хемпшир също привлича готвачи, които прекарват времето си, демонстрирайки техники и умения във всяка област на приготвяне на храна, независимо дали става въпрос за приготвяне на морски дарове, сладкарница или касапска каса. Както винаги, избирателната активност е много висока. Средно, шоуто Romsey привлича някъде от 20 000 до 25 000 посетители и няма един профил. Присъстват всички възрасти, произход и семейни ситуации - обединяващата характеристика е, че те искат да си прекарат добре.

Настаняване

Шоуто на Ромзи може да е еднодневно, но това не означава, че изложителите не се нуждаят от допълнителен ден или два, за да поставят щандовете си и след това да ги демонтират. Трябва да резервирате хотелски стаи на достъпни цени за The Romsey Show и Trade Fair Trips ltd е тук, за да се случи това. Ние имаме опит в работата с по-малки градове и също така отговаряме на всеки ценови диапазон.

Колкото по-рано резервирате хотелско настаняване за The Romsey Show, толкова по-лесно ще получите стаи в близост до Broadlands Park, както и ще намалите пътните разходи. Trade Fair Trips ltd не се занимава само с подробности за пътуването. Опитахме и при подготовката за изложители. Можете да ни наемете да изградим вашата позиция преди време. Всичко направено на справедлива цена и с прецизност.

Full list of
hotels for
The Romsey Show

Book Now
How to get to The Romsey Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън, SOU)

16 минути при пътуване от Romsey Station (Гара Ромси)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън, SOU)

2 минути при пътуване от Romsey Station (Гара Ромси)

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън, SOU)

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Romsey Station (Гара Ромси)

Similar trade shows