The London Coffee Festival 2024

The London Coffee Festival 2024

Храни и напитки, вина
London, UK
11-14 Apr 2024
Организатор:
Allegra Events Ltd
Място на провеждане:
The Brewery
Честота:
1 year

Водещ световен фестивал за кафе

Лондонският фестивал на кафето възникна като пряк отговор на нововъзникващата кафе култура и сцена в Лондон. Като фестивал той все още претендира за своя дял, тъй като беше организиран за първи път през 2010 г. В момента събитието е част от проекта на UK Week Week и дава възможност на посетителите да се потопят във всичко, свързано с кафето. Има невероятно изобилие от продукти, свързани с кафе, които можете да опитате, да тествате и да се насладите - коктейли на базата на кафе, студени напитки, специални печени, вкусни късни произведения на изкуството, печени продукти, еспресо и занаятчийски продукти. Изложителите идват на Лондонския фестивал на кафето, защото искат да бъдат поставени на картата и да застанат сред най-добрите от най-добрите. Фестивалът е точно толкова платформа за стимулиране на директните продажби, колкото и за изграждане на популярност и разрастване на клиентска база чрез взаимодействие лице в лице. Има и въпрос на свързване в мрежа и ценна представа за това на какво клиентите реагират най-добре.

London Coffee Festival 2024

London Coffee Festival ще се проведе между 11.04.2024 и 14.04.2024. Фестивалът на живо ще се проведе в пивоварната Truman Brewery в Обединеното кралство. Поради настоящата епидемиологична ситуация, в страната не са въведени мерки за безопасност или ограничения за пътуване спрямо Ковид-19. И все пак участниците трябва да имат предвид, че е препоръчително да носят хирургически маски в закритите помещения.

Настаняване

Резервирайте хотели за Лондонския фестивал на кафето с една телефонна консултация и си спестете стрес и пари в процеса. Trade Fair Trips ltd е ветеран в сектора на бизнес пътуванията и ние сме добре информирани за най-добрите сделки в града. Кажете ни вашата цена и ние ще открием хотелите в близост до пивоварната Truman, които са в рамките на бюджета, след което ще ви ги изпратим. Възползвайте се от хотелска услуга за Лондонския фестивал на кафето, която е съобразена точно с вас и вашите нужди. Ние ви държим в рамките на бюджета, докато ви намираме близо до действието. Удобството е основна ценност за нас, поради което се грижим да ви разположим близо до връзките с обществения транспорт за по-лесно ежедневно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd също ви помага с отличен брой допълнителни услуги. Можете да поискате съоръжения за срещи и да ни накарате да изградим вашия търговски щанд.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

55 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С кола
С кола:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

10 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

60 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

25  минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

map

Хотели около The London Coffee Festival

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
The London Coffee Festival 2024 London Rainbow Studios Canary Wharf London от € 218.00 EUR Запази сега
The London Coffee Festival 2024 London Novotel London Excel London от € 242.00 EUR Запази сега
The London Coffee Festival 2024 London Signature London Ilford при поискване Заявка
The London Coffee Festival 2024 London Kensington House Hotel London при поискване Заявка
The London Coffee Festival 2024 London Hampton By Hilton London Docklands London при поискване Заявка
The London Coffee Festival 2024 London The Chilworth London Paddington Hotel London при поискване Заявка
The London Coffee Festival 2024 London Travelodge London Bethnal Green London при поискване Заявка
The London Coffee Festival 2024 London Innkeeper's Lodge London, Greenwich London при поискване Заявка
The London Coffee Festival 2024 London Holiday Inn Express Southwark London при поискване Заявка
The London Coffee Festival 2024 London Hilton London Paddington London при поискване Заявка

Лондонският фестивал на кафето се появява всяка година през лятото с издания, често определени за края на юли. Фестивалът за кафе е организиран от Allegra Events Ltd и окупира пивоварната Truman на Brick Lane. Входът е отворен за всички и има добра комбинация от почитатели на кафенета и професионалисти, които присъстват на събитието. Четирите дни са разделени между два дни за индустрията, последвани от два дни за широката общественост. Индустриалните дни са насрочени за 10:00 ч. До 17:00 ч., А публичните дни са разделени на три сесии - брънч, обяд и чай. Общата продължителност на деня е от 10:00 до 19:00 часа. Пивоварната Truman се намира в рамките на Tower Hamlets, което означава, че има изобилие от връзки с обществения транспорт - автобусни линии, Северната линия и Националните железопътни услуги и Надземната.

  • Лондонският фестивал на кафето е силно динамичен, тъй като има хиляди хора, които се редят на опашка, за да изпитат пълния обхват на продуктите и програмирането, което означава, че ще работите с невероятно темпо, за да посрещнете потока от клиенти;
  • Лондонският фестивал на кафето насърчава взаимодействието и комуникацията. Голяма част от фестивала е свързана с среща лице в лице с посетители и ангажиране със сетивата им. Ето защо има толкова много уъркшопове като част от фестивала.
  • Лондонският фестивал на кафето също дава на изложителите представа за настоящите вкусове и тенденции - какво се увеличава, какво прави конкуренцията и какви тенденции отмират. Това е безценен ресурс в силно конкурентна индустрия, която е кафе-сцената в Лондон.

Изложителите трябва да разгледат Лондонския фестивал на кафето, ако искат да бъдат признати като характеристика на зреещата кафене и кафе сцена в Лондон. Има истински вкус към експериментални вкусове и техники, което се изразява в впечатляваща активност от около 32 000 посетители в рамките на четири дни. Със сигурност щедър трафик за 250 изложители, настанени в пивоварната. Лондонският фестивал на кафето се превърна във водеща марка през последното десетилетие и това се вижда най-добре от участващите спонсори - Siemens, Alpro, Danish Bakery, La Cimbali, La Marzocco, Keep Cup, Loveramics и Faema, за да назовем само няколко. Разбиването на фестивала на професионални и обществени дни разкрива широката привлекателност на събитието. Публиката, която присъства, включва всички - от любителите на кафето и гурмета до професионалните баристи, собствениците на кафенета, доставчиците и топ лицата, вземащи решения в бранша.

The London Coffee Festival 2022

Изданието на London Coffee Festival за 2022 се отличаваше с посещаемост, близка до тази отпреди пандемията. Общо 24 232 посетители, включително над 9500 квалифицирани купувачи и лица, вземащи решения, присъстваха на живото издание. Датите за провеждане на изложението "лице в лице" бяха определени между 31.03.2022 и 03.04.2022, а мястото на провеждане беше Truman Brewery. Организаторите насърчиха участниците да следват препоръчителни стъпки, като например носенето на хирургически маски в закрити помещения.

The London Coffee Festival 2023

London Coffee Festival 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Truman Brewery в Лондон.Събитието се състоя между 20.04.2023 и 23.04.2023, и в него участваха около 232 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до The London Coffee Festival 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.