Your free enquiry
The London Coffee Festival

The London Coffee Festival

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Allegra Events Ltd
Frequency
Frequency:
1 year

London Coffee Festival и Ковид-19

London Coffee Festival ще се проведе между 20.04.2023 и 23.04.2023. Фестивалът на живо ще се проведе в пивоварната Truman Brewery в Обединеното кралство. Поради настоящата епидемиологична ситуация, в страната не са въведени мерки за безопасност или ограничения за пътуване спрямо Ковид-19. И все пак участниците трябва да имат предвид, че е препоръчително да носят хирургически маски в закритите помещения.

Въведение

Лондонският фестивал на кафето възникна като пряк отговор на нововъзникващата кафе култура и сцена в Лондон. Като фестивал той все още претендира за своя дял, тъй като беше организиран за първи път през 2010 г. В момента събитието е част от проекта на UK Week Week и дава възможност на посетителите да се потопят във всичко, свързано с кафето. Има невероятно изобилие от продукти, свързани с кафе, които можете да опитате, да тествате и да се насладите - коктейли на базата на кафе, студени напитки, специални печени, вкусни късни произведения на изкуството, печени продукти, еспресо и занаятчийски продукти. Изложителите идват на Лондонския фестивал на кафето, защото искат да бъдат поставени на картата и да застанат сред най-добрите от най-добрите. Фестивалът е точно толкова платформа за стимулиране на директните продажби, колкото и за изграждане на популярност и разрастване на клиентска база чрез взаимодействие лице в лице. Има и въпрос на свързване в мрежа и ценна представа за това на какво клиентите реагират най-добре.

Логистиката

Лондонският фестивал на кафето се появява всяка година през лятото с издания, често определени за края на юли. Фестивалът за кафе е организиран от Allegra Events Ltd и окупира пивоварната Truman на Brick Lane. Входът е отворен за всички и има добра комбинация от почитатели на кафенета и професионалисти, които присъстват на събитието. Четирите дни са разделени между два дни за индустрията, последвани от два дни за широката общественост. Индустриалните дни са насрочени за 10:00 ч. До 17:00 ч., А публичните дни са разделени на три сесии - брънч, обяд и чай. Общата продължителност на деня е от 10:00 до 19:00 часа. Пивоварната Truman се намира в рамките на Tower Hamlets, което означава, че има изобилие от връзки с обществения транспорт - автобусни линии, Северната линия и Националните железопътни услуги и Надземната.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Лондонският фестивал на кафето е силно динамичен, тъй като има хиляди хора, които се редят на опашка, за да изпитат пълния обхват на продуктите и програмирането, което означава, че ще работите с невероятно темпо, за да посрещнете потока от клиенти;
  • Лондонският фестивал на кафето насърчава взаимодействието и комуникацията. Голяма част от фестивала е свързана с среща лице в лице с посетители и ангажиране със сетивата им. Ето защо има толкова много уъркшопове като част от фестивала.
  • Лондонският фестивал на кафето също дава на изложителите представа за настоящите вкусове и тенденции - какво се увеличава, какво прави конкуренцията и какви тенденции отмират. Това е безценен ресурс в силно конкурентна индустрия, която е кафе-сцената в Лондон.

Аудитория и статистика

Изложителите трябва да разгледат Лондонския фестивал на кафето, ако искат да бъдат признати като характеристика на зреещата кафене и кафе сцена в Лондон. Има истински вкус към експериментални вкусове и техники, което се изразява в впечатляваща активност от около 32 000 посетители в рамките на четири дни. Със сигурност щедър трафик за 250 изложители, настанени в пивоварната. Лондонският фестивал на кафето се превърна във водеща марка през последното десетилетие и това се вижда най-добре от участващите спонсори - Siemens, Alpro, Danish Bakery, La Cimbali, La Marzocco, Keep Cup, Loveramics и Faema, за да назовем само няколко. Разбиването на фестивала на професионални и обществени дни разкрива широката привлекателност на събитието. Публиката, която присъства, включва всички - от любителите на кафето и гурмета до професионалните баристи, собствениците на кафенета, доставчиците и топ лицата, вземащи решения в бранша.

Настаняване

Резервирайте хотели за Лондонския фестивал на кафето с една телефонна консултация и си спестете стрес и пари в процеса. Trade Fair Trips ltd е ветеран в сектора на бизнес пътуванията и ние сме добре информирани за най-добрите сделки в града. Кажете ни вашата цена и ние ще открием хотелите в близост до пивоварната Truman, които са в рамките на бюджета, след което ще ви ги изпратим. Възползвайте се от хотелска услуга за Лондонския фестивал на кафето, която е съобразена точно с вас и вашите нужди. Ние ви държим в рамките на бюджета, докато ви намираме близо до действието. Удобството е основна ценност за нас, поради което се грижим да ви разположим близо до връзките с обществения транспорт за по-лесно ежедневно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd също ви помага с отличен брой допълнителни услуги. Можете да поискате съоръжения за срещи и да ни накарате да изградим вашия търговски щанд.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на London Coffee Festival за 2022 се отличаваше с посещаемост, близка до тази отпреди пандемията. Общо 24 232 посетители, включително над 9500 квалифицирани купувачи и лица, вземащи решения, присъстваха на живото издание. Датите за провеждане на изложението "лице в лице" бяха определени между 31.03.2022 и 03.04.2022, а мястото на провеждане беше Truman Brewery. Организаторите насърчиха участниците да следват препоръчителни стъпки, като например носенето на хирургически маски в закрити помещения.

Full list of
hotels for
The London Coffee Festival

Book Now
How to get to The London Coffee Festival

Similar trade shows