Your free enquiry
The Forecourt Show

The Forecourt Show

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
William Reed Business Media SAS
Event website
Event website:
The Forecourt Show
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за изложението The Forecourt Show

През 2024 изложението Forecourt Show ще се проведе като изложение лице в лице в NEC Бирмингам. Събитието ще се състои между 29-ти април и 1-ви май 2024. Понастоящем в страната няма вътрешни или пътнически ограничения, свързани с Ковид-19. На участниците обаче ще бъде силно препоръчано да носят предпазни маски на лицето на места като изложбените зали.

Представяне на изложението The Forecourt Show

The Forecourt Show е международен панаир, който събира собственици и производители на оборудване за бензиностанции и газстанции, инженери, управители на бензиностанции, търговци, дизайнери, които работят в сферата. На събитието се представят нови продукти, договарят се сделки и се създават нови контакти. Мястото е подходящо за нови фирми, които искат да направят впечатление и да привлекат клиенти и партньори от Великобритания. 

Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионален организатор на бизнес пътувания, групови или индвидуални, ви предлагаме услугите си. С нас спестявате време – вместо да търсите хотели в Бирмингам, се фокусирате върху подготовката си за панаира. Ние ви осигуряваме настаняване в някой от най-добрите хотели за The Forecourt Show. Ще се погрижим не само за вашите онлайн хотелски резервации, но и за вашия летищен трансфер, придвижването ви из града, наличието на конферентна зала, ако ви е необходима такава. Нашата задача е да ви осигурим спокойно пътуване и удобен престой, за да бъде присъствието ви на панаира максимално ползотворно за вашия бизнес. Свържете се с нас и ни оставете да ви помогнем. Услугите ни са безплатни за вас.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на изложението Forecourt Show за 2022 се проведе между 25.04.2022 и 27.04.2022 в NEC Birmingham. Събитието на живо съвпадна с три други търговски изложения. На мястото на провеждане на събитието не бяха въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, тъй като Обединеното Кралство премахна вътрешните си разпоредби свързани с коронавируса предишните месеци.  В изданието участваха общо 41 изложители.

Full list of
hotels for
The Forecourt Show

Book Now
How to get to The Forecourt Show
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows