Most booked hotels
Your free enquiry
Tendence

Tendence

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Tendence
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Тенденцията заема важно място в индустрията за потребителски стоки. Международният търговски панаир се счита за най -важният за втората половина на годината поради летния си слот от 1948 г. Той дава подробна информация за летните тенденции във всички продуктови категории. Животът, декорирането и даряването са основните теми за всяко издание. Тенденцията дава възможност на изложителите да получат силна публичност за нови артикули. Ето защо пускането на продуктите е успешно. Какво включва продуктовото портфолио? Имате домакински артикули, мебели за дома и градината, хартиени изделия, поздравителни картички, артикули за парти, аксесоари за начин на живот, сезонна украса, парфюми, часовници, часовници, декоративен порцелан и др.

Логистиката

За да бъде в крак с развиващите се тенденции в дизайна, Tendence пристига всяка година през летните месеци. Изданията обикновено се провеждат в края на юни във Франкфурт, Германия и изложителите могат да показват своите продукти на купувачите за общо три дни в Messe Frankfurt. Messe Frankfurt Exhibition GmbH функционира като официален организатор. Достъп се дава само на търговски посетители. Трябва да проверите предварително работното време. Сега нека поговорим за пътуване до изложбените площи. Messe Frankfurt се радва на отлично обслужване на обществения транспорт и всеки, който присъства на Tendence, получава безплатна карта за продължителността на събитието. Най -бързият начин да стигнете до панаира е през метрото, но можете да вземете и линиите за крайградски влакове S3, S4 и S6 или трамвайните линии 16 и 17.

Какво казват хората?

„Тенденцията все още е една от най -важните ни точки за контакт с германския пазар. Ежегодната възможност да чуем от първа ръка как се възприемат скандинавските тенденции в Германия е изключително ценна за нас “,-Даниел Хенриксен, директор„ Продажби и маркетинг “, Hübsch-Interior;

„Посетителите откриват изцяло нова тенденция: със свежо лице и иновативна структура. Възобновяването беше успешно и нашите клиенти възхваляват новата концепция ”, - Ларс Адлер, управляващ директор Hoff Interieur и председател на Европейската асоциация за начин на живот (EVL);

„Дойдохме на панаира с ясна визия на нашата целева група-търговци на едро, които искаха да планират бизнеса си по-рано и да направят предварителни поръчки за следващата година. Затова сме щастливи, че зала 11 ни събра точно с тази целева група “ - Кристиан Гелман, управляващ директор, Гелман:

„Мисля, че миксът на тазгодишната Tendence беше супер и много смел. Имахме по -малко клиенти през първия ден, но оттогава бизнесът беше много оживен. Сместа в зала 12.0 просто беше перфектна “ - Ян Филипи, управляващ директор, Филипи

Аудитория и статистика

Тенденцията ви се предоставя с щедрата подкрепа и партньорство между SEBIME, BHB, EDRA, Handelsverband Hessen и VDMD. Това, което привлича изложителите, са номерата. Вие се състезавате с 600 други изложители, докато изложбените зали са пълни с над 15 000 търговски посетители. Имате гарантиран пешеходен трафик и можете да очаквате да постигнете солидни продажби. Изложители идват от цяла Европа като Австрия, Гърция, Дания, Швейцария, Швеция и Франция, но има марки от Виетнам, Андора, Индия, Китай, Кения и Непал. Посетителите са склонни да идват от търговия на дребно, търговия на едро и външна търговия, квалифицирани занаяти и от сферата на услугите. Повечето имат определена покупателна способност, независимо дали са автономни или споделени. Ще се срещнете със съсобственици, управляващи директори, членове на борда, областни мениджъри, ръководители на отдели и други. Присъстват и фрийлансъри, стажанти и други квалифицирани работници.

Настаняване

Ако сте закупили достъпа си до Tendence, въпросът е в хотелските ви резервации. Trade Fair Trips ltd ви помага да резервирате хотелските си стаи във Франкфурт и ви помага във всеки аспект от вашата роля на изложител. Вие се възползвате от достъпа до голяма мрежа от хотели, апартаменти и хостели. Където и да погледнете, ще намерите най -добрите цени за вашия ценови диапазон. Вашият комфорт е нашият най -голям приоритет, поради което винаги търсим настаняване в близост до Messe Frankfurt. Обадете ни се рано и дори можем да ви отведем на няколко крачки от изложбената площадка. Trade Fair Trips ltd работи с изложители по други начини. Можете да поискате от екип да дойде да изгради вашия щанд на разумна цена. Ние също сме тук, за да резервираме заседателни зали. Кажете ни от каква стая се нуждаете и какво аудио/видео оборудване се нуждаете. Ние се справяме с останалото!

Full list of
hotels for
Tendence

How to get to Tendence

Similar trade shows