Your free enquiry
TechniShow

TechniShow

Utrecht, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
VNU Exhibitions Europe
Event website
Event website:
TechniShow
Frequency
Frequency:
2 years

Известие за ново издание

Изданието на TechniShow през 2022 г. ще се проведе като търговско изложение тип "лице в лице" между 30.08.2022 г. и 02.09.2022 г. Мястото на провеждане на изданието ще бъде Jaarbeurs в Нидерландия. Ще бъдат въведени най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на посетителите. Те ще включват необходимостта участниците да покажат документи като отрицателни резултати от тестове преди влизане. Такива документи трябва да бъдат показани и при пристигането в Нидерландия. 

Въведение

Techni-Show е най-големият и важен международен търговски панаир за автоматика, роботика, производствени технологии, обработка и преработка на метал и пластмаса. По време на изложението се правят демонстрации на нови машини и технологии, провеждат се лекции и семинари. Целта е максимум обмен на идеи, общуване между специалисти, създаване на контакти и сключване на сделки. Последното издание на Techni-Show привлича над 40 000 посетители. По същото време се провежда и ESEF – търговски панаир за металообработка, аутсорсинг и инженерство. Паралелното провеждане на двете събития гарантира достъпа до максимален брой професионалисти от бранша, които могат да са полезни на бизнеса ви.

Организира се на всеки две години. Подготовката за панаири и изложения е дълъг и трудоемък процес. Съсредоточете се върху него и оставете организацията на бизнес пътуването си на нас – ние сме професионалисти в тази сфера. Ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Techni-Show. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще ви организираме летищния трансфер, придвижването ви из града, наемането на конферентна зала. С нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – пестите време, средства и получавате условия за спокоен престой и максимално добро представяне. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
TechniShow

Book Now
How to get to TechniShow

Similar trade shows