Your free enquiry
TAIPEI CYCLE

TAIPEI CYCLE

Taipei, Taiwan
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer:
TAITRA
Event website
Event website:
TAIPEI CYCLE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

TAIPEI CYCLE 2023 ще се проведе като събитие на живо между 22 и 25 март 2023 г. Изданието ще се състои в изложбената зала Nangang, като ще бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например задължителни предпазни маски за лице. Поради съществуващите ограничения за пътуване в Тайланд от участниците ще се изисква да представят документи като отрицателни резултати от тестове при пристигането си.

Представяне на събитието

TAIPEI CYCLE е международно търговско изложение с голямо родословие и богата история в колоездачната култура на Тайван. Тайпе, Тайван отново ще бъде домакин на това творческо събитие, а организаторите вече са потвърдили над 1100 изложители и 3300 щанда за четиридневната програма. Не пропускайте да резервирате хотел докато цените са все още ниски и намерете своите стаи на отлични цени още сега от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД е в сектора на бизнес пътуванията от години и има капацитета да ви предложи хотели на разумни цени - каквито и да са финансовите ви възможности. Всичко, което трябва да направите, е да ни дадете предпочитан ценови обхват и брой пътуващи. Това е всичко, което ни трябва, за да ви изпратим хотелски оферти за TAIPEI CYCLE още на следващия ден. Като международно събитие, TAIPEI CYCLE представя голям брой павилиони на различни държави и региони, и организира престижни награди, посветени на отличните резултати и постижения в дизайна и производството на велосипеди. Събитието е идеалното място да направите своя бранд известен и да навлезете в нови пазари.

Предишни издания

2022

TAIPEI CYCLE 2022 се проведе като хибридно издание между датите 09.03.2022 г. и 12.03.2022 г. Събитието се състоя в Световния търговски център в Тайпе и прие приблизително 13 500 търговски посетители от 20 държави.

Full list of
hotels for
TAIPEI CYCLE

Book Now
How to get to TAIPEI CYCLE

Similar trade shows