Your free enquiry
Swedental

Swedental

Stockholm, Sweden
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
Stockholmsmassan
Event website
Event website:
Swedental
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Swedental

Swedental 2023 ще се проведе от 15.11.2023 до 17.11.2023 в Stockholmsmässan. Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19, поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията на територията на страната. Понастоящем в Швеция няма ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Swedental е водещият търговски панаир на Скандинавия за стоматологичния сектор. Учредено през 1973 г., събитието се е превърнало в главна международна платформа за срещи на стоматологични специалисти от цял свят. Посетителите на изложението включват стоматолози, стоматологични сестри, стоматологични хигиенисти, стоматологични техници.

Swedental, провеждащо се съвместно с Годишния стоматологичен конгрес, ще представи следните продуктови групи: фармацевтични продукти, хигиенни продукти, имплантни продукти и системи; клинични и лабораторни инсталации, предпазно облекло и работно облекло; стоматологично техническо оборудване; клинично и хирургично оборудване и др.

Търсите място, където да отседнете в Гьотеборг? Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне с организацията на вашето пътуване. Нашият екип ще ви представи специално изготвена оферта на база на вашите конкретни нужди, и ще се погрижи за вашата онлайн резервация вместо вас. Ние сме осигурили най-добрите цени на хотели за Swedental, така че свържете се с нас още днес и резервирайте своя хотел с нас!

Минали издания

Издание от 2021

Swedental 2021 се проведе между 17-ти и 19-ти ноември 2021. Събитието се състоя в Stockholmsmässan, или Stockholm Fair, едно от най-важните места за провеждане на търговски изложения в Стокхолм. Събитието се проведе под формата на изложение на живо, като бяха представени най-актуалните стратегии за превенция на Ковид-19. Беше въведено стриктно 3G правило за влизане, както и изискването да се носят предпазни маски. В изданието през 2021 участваха около 130 изложители.

Full list of
hotels for
Swedental

Book Now
How to get to Swedental

Similar trade shows