Your free enquiry
Swedental

Swedental

Stockholm ,Sweden
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
Stockholmsmassan
Event website
Event website :
Swedental
Frequency
Frequency:
1 year

Swedental е водещият търговски панаир на Скандинавия за стоматологичния сектор. Учредено през 1973 г., събитието се е превърнало в главна международна платформа за срещи на стоматологични специалисти от цял свят. Посетителите на изложението включват стоматолози, стоматологични сестри, стоматологични хигиенисти, стоматологични техници.

Swedental, провеждащо се съвместно с Годишния стоматологичен конгрес, ще представи следните продуктови групи: фармацевтични продукти, хигиенни продукти, имплантни продукти и системи; клинични и лабораторни инсталации, предпазно облекло и работно облекло; стоматологично техническо оборудване; клинично и хирургично оборудване и др.

Търсите място, където да отседнете в Гьотеборг? Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне с организацията на вашето пътуване. Нашият екип ще ви представи специално изготвена оферта на база на вашите конкретни нужди, и ще се погрижи за вашата онлайн резервация вместо вас. Ние сме осигурили най-добрите цени на хотели за Swedental, така че свържете се с нас още днес и резервирайте своя хотел с нас!

Full list of
hotels for
Swedental

Book Now
How to get to Swedental

Similar trade shows