Your free enquiry
SVARKA WELDING

SVARKA WELDING

Saint Petersburg ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
Messe Essen GmbH
Event website
Event website :
SVARKA WELDING
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за SVARKA Welding 2023

Изданието на SVARKA Welding за 2023 ще се проведе между 26.04.2023 и 28.04.2023. Търговското изложение на живо ще се проведе в Санкт Петербург, Русия, в Експофорум. На мястото на провеждане ще бъдат инсталирани най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Една от тях ще бъде изискването за носене на хирургически маски в затворени помещения. Поради действащите ограничения за пътуване, при пристигането си в Русия участниците ще трябва да представят документи като имунизационни паспорти.

Представяне на събитието

SVARKA WELDING наближава с подобрена програма и още по-широк обхват в руския регион и отвъд него. Международното изложение ще ви представи последните новини и най-новите открития в сектора на заваряването, рязането и настилките. Санкт Петербург в Русия ще посрещне хиляди участници в събитието, така че непременно уредете своето настаняване за SVARKA WELDING възможно най-скоро. Трейд Феър Трипс ЕООД бързо ще ви предостави най-добрите намалени цени на хотели по цял свят.

Трейд Феър Трипс ЕООД стеснява процеса на търсене на хотели в Санкт Петербург и локализирането на най-добрите оферти до един-единствен работен ден. Вие ни казвате своя бюджет, а ние правим така, че да не го надвишите. Нашите услуги са посветени на това да направим вашето бизнес пътуване колкото е възможно по-приятно и продуктивно, като ви позиционираме на стратегическа близост до експо центъра. SVARKA WELDING 2017 гарантирано ще ви покаже технологични нововъведения във всички области - от изпитване на качеството и измервателно оборудване до методи за предпазване от корозия. Част от програмата е посветена и на специализирано обучение и уъркшопи.

Трейд Феър Трипс ЕООД ви помага да се издигнете на върха по време на SVARKA WELDING.

Full list of
hotels for
SVARKA WELDING

Book Now
How to get to SVARKA WELDING

Similar trade shows