Your free enquiry
SURFEX PLUS

SURFEX PLUS

Coventry, UK
Индустрия
Индустрия:
Coatings, Paints, Additives, Adhesives Products
Organizer
Organizer:
OCCA (Oil and Colour Chemist's Association)
Event website
Event website:
SURFEX PLUS
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на SURFEX PLUS за 2024 ще се проведе между датите 04.06.2024 и 05.06.2024 в Coventry Building Society Arena. На мястото няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 за изданието на живо поради премахването на свързаните с него вътрешни ограничения. Аналогично, в момента страната не разполага с ограничения за пътуване, като например 3G политика за влизане.

Представяне на събитието

Ако вашата дейност е в областта на обработката на повърхности и покритията, то SURFEX PLUS е събитие, което непременно трябва да запишете в календара си, тъй като то не само представя висок клас продукти, но предлага и своя собствена конференция, на която експерти в индустрията ще обсъждат най-популярните теми в сектора в Ковънтри, Обединеното кралство. Не оставяйте тази възможност да ви подмине, дори да нямате много време за подготовка. Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви осигури най-добрите хотелски оферти за SURFEX PLUS в рамките на един единствен ден. Доверете ни се. Нашите специални оферти никога не свършват. От вас се иска само да ни кажете колко души пътуват с вас, колко близо искате да бъдете до експо центъра и предпочитания от вас ценови диапазон.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще се погрижи за всичко останало и ще ви представи списък с всички хотелски оферти, които отговарят на вашите конкретни изисквания. Ще пътувате комфортно до Ковънтри и ще се насладите на лесно придвижване до SURFEX PLUS, където Европейският конгрес за технически покрития (ETCC) ще представи изключителни лекции по теми като усъвършенствани технологии за измерване на отразяващи повърхности, слепващи вещества с ниско съдържание на ЛОС (летливи органични съединения) за архитектурни покрития и нововъведения в базираните на вода набъбващи покрития с тънък филм. Постигнете своите бизнес цели на SURFEX PLUS с настаняване на стратегическа позиция от Трейд Феър Трипс ЕООД!

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на SURFEX PLUS за 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице в Coventry Building Society Arena. То се състоя между 07.06.2022 и 08.06.2022. В него участваха приблизително 151 изложители. Мястото на провеждане не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на националните ограничения за коронавируси в страната. Това се дължеше на подобряване на пандемичната ситуация.

Full list of
hotels for
SURFEX PLUS

Book Now
How to get to SURFEX PLUS

Similar trade shows