SuisseEMEXX

SuisseEMEXX

Marketing, PR & Advertising, Selling, Franchising
Организатор:
EMEX Management GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
SuisseEMEXX

SuisseEMEXX е международно изложение за маркетинг и реклама с доста широк фокус. То обхваща както традиционните видове реклама, така и новите онлайн канали. Особено внимание се обръща на организирането на събития. В него участват маркетинг специалисти, рекламни експерти, дистрибутори, ивент мениджъри. Демонстрира се широка гама от продукти и професионални услуги.

Вместо да губите време в търсене онлайн на хотели, съсредоточете се върху подготовката си и оставете организацията на вашето бизнес пътуване на нас. Ние ще намерим най-доброто място за настаняване, съобразно вашите изисквания и бюджет. Ще направим хотелски резервации за SuisseEMEXX. Ще организираме вашия летищен трансфер. Можем да ви наемем автомобил или да ви направим маршрути за удобно придвижване из града с обществен транспорт. Наша грижа е и осигуряването на конферентна зала, както и на екип, който да проектира и изгради щанда ви, ако сте от изложителите на събитието. С наша помощ ще пътувате комфортно и ще се представите отлично по време на своите бизнес разговори и срещи. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SuisseEMEXX Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.