Stage Set Scenery

Stage Set Scenery

Технологии за звук и изображение, Фотография
Организатор:
Messe Berlin
Честота:
2 years
Уебсайт:
Stage Set Scenery

Stage Set Scenery обхваща широк кръг от сектори, занимаващи се с осветление и сцена, където специалистите в областта имат възможност да обменят опит, да проучат последните технологични нововъведения и да придвижат напред кариерата си. Намерете най-добрите цени с отстъпка за качествени хотели преди наличните свободни стаи да са свършили и цените да скочат. За да се насладите на безпроблемно бизнес пътуване, оставете всичко на Трейд Феър Трипс ЕООД.

Ако искате да получите хотелски оферти за Stage Set Scenery без никакви усилия от ваша страна, то имате нужда от нашата невероятно гъвкава услуга. На база на вашите предпочитания по отношение на бюджет, местоположение, както и брой стаи, които ви трябват, с помощта на  нашата обширна база данни ние създаваме списък със специално подбрани за вас оферти. Всичко това отнема един единствен работен ден и гарантирано ще ви спести пари от пътните ви разноски. Stage Set Scenery е специализирано събитие с над 270 изложители, демонстриращи най-доброто от себе си в обширна гама продуктови категории като осветление, акустика, аудио, видео инженеринг, студийни технологии, музейни технологии, декорация и обзавеждане. А аудиторията наброява над 6 000 специалисти от сектора!

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Stage Set Scenery Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.