Your free enquiry
Spirit of Christmas Fair

Spirit of Christmas Fair

London ,UK
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Clarion Events
Event website
Event website :
Spirit of Christmas Fair
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и Spirit of Christmas Fair

През 2022 изданието на коледния панаир Spirit of Christmas ще се проведе в Olympia London като панаир от типа "лице в лице". Събитието ще се проведе между 31 октомври и 6 ноември 2022 г. Най-новите защитни мерки срещу Ковид-19 ще бъдат въведени в Olympia London. 3G политиките за влизане ще бъдат една от прилаганите мерки. Преди да бъдат допуснати, от участниците ще се изисква да представят документи като имунизационни паспорти. Поради ограниченията за пътуване те ще трябва да представят такива документи и при пристигането си във Великобритания. 

Представяне на Spirit of Christmas Fair

Spirit of Christmas Fair е международно събитие, посветено на Коледа. Това е идеалното място, където да видите уникални идеи за подаръци, празнични продукти и украшения за празничния сезон. Участието в изложението ще ви даде и идеалната възможност да се поглезите с малко пазаруване за Коледа и да откриете стилни и елегантни подаръци.

Сред акцентите на панаира тази година са: семинар „Къща и градина” (House & Garden Workshop), Зимен ресторант Mosimann’s, Залата на храната (The Food Hall) и Панаира за луксозни пътувания (The Luxury Travel Fair), провеждащ се отново паралелно със Spirit of Christmas Fair.

Когато става дума за намиране на качествено настаняване за бизнес събития, Трейд Феър Трипс ЕООД без съмнение е вашият най-добър избор. Свържете се с нас сега, за да се възползвате от специалните оферти, с които разполагаме, и направете своята хотелска резервация за Коледното изложение в Лондон с отстъпка от цената!

Full list of
hotels for
Spirit of Christmas Fair

Book Now
How to get to Spirit of Christmas Fair

Similar trade shows