Your free enquiry
Spirit of Christmas Fair

Spirit of Christmas Fair

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Clarion Events
Event website
Event website:
Spirit of Christmas Fair
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Spirit of Christmas Fair за 2023 ще се проведе от 30-ти октомври до 5-ти ноември, 2023, в Olympia London. Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че Обединеното Кралство премахна ограниченията си свързани с пандемията. От участниците няма да се изисква да спазват правила свързани с ограничено пътуване при пристигането в и напускането на страната.

Представяне на Spirit of Christmas Fair

Spirit of Christmas Fair е международно събитие, посветено на Коледа. Това е идеалното място, където да видите уникални идеи за подаръци, празнични продукти и украшения за празничния сезон. Участието в изложението ще ви даде и идеалната възможност да се поглезите с малко пазаруване за Коледа и да откриете стилни и елегантни подаръци.

Сред акцентите на панаира тази година са: семинар „Къща и градина” (House & Garden Workshop), Зимен ресторант Mosimann’s, Залата на храната (The Food Hall) и Панаира за луксозни пътувания (The Luxury Travel Fair), провеждащ се отново паралелно със Spirit of Christmas Fair.

Когато става дума за намиране на качествено настаняване за бизнес събития, Трейд Феър Трипс ЕООД без съмнение е вашият най-добър избор. Свържете се с нас сега, за да се възползвате от специалните оферти, с които разполагаме, и направете своята хотелска резервация за Коледното изложение в Лондон с отстъпка от цената!

Минали издания

Издание 2021

Изданието на Spirit of Christmas Fair за 2021 се проведе в Olympia London от 1-ви до 7-ми ноември 2021. По време на изложението на живо бяха приложени най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Една от приложените мерки беше 3G политиката за влизане. Преди да влязат, посетителите, включително 533-те изложители, трябваше да покажат документи като имунизационни паспорти.

Издание 2022

Изданието на Spirit of Christmas Fair за 2022 се проведе като събитие на живо. То не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията, на територията на Обединеното кралство. Събитието се проведе в Olympia London между 31-ви октомври 2022 и 6-ти ноември 2022, и привлече 700 изложители.

Full list of
hotels for
Spirit of Christmas Fair

Book Now
How to get to Spirit of Christmas Fair

Similar trade shows