South Of England Show 2023

South Of England Show 2023

Домашни животни, добитък и птици Селско стопанство, градинарство и земеделие
West Sussex, UK
09-11 Jun 2023
Организатор:
The South of England Agricultural Society
Място на провеждане:
South of England Showground
Честота:
4 times a year
Уебсайт:
South Of England Show

Водещо земеделско изложение в Южна Англия

Създадено за първи път през 1967 г., The South of England Show има дълбоки корени в традициите на британското земеделие и служи като център на общността за по-младите поколения, за да изпитат пълната широта на това, което може да предложи провинцията. Изложбата на окръга има широк профил, като служи като място за наблюдение на тенденциите в земеделието и градинарството, фестивал за наслада от вкусна кухня, изкуства и спорт, а също и вълнуваща арена за конни състезания, каскади и витрини. Шоуто в Южна Англия е важна част от движещата сила на местната икономика, като предоставя на местните производители и марки платформата, за да придобие видимост и да достигне до по-широка аудитория.

South of England Show 2023

Събитието ще се състои между 09,06,2023 и 11,06,2023. То ще се проведе на територията на South of England Showground под формата на търговско изложение "лице в лице". На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат представени най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19 като част от формата на събитието. Причината за това е, че Обединеното кралство премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Настаняване

Номерата на посетителите са такива, че не можете да си позволите да пропуснете шоуто The South of England и това означава да разгледате хотелско настаняване в Ardingly, Съсекс. Trade Fair Trips ltd е експерт в предоставянето на хотелско настаняване за търговски изложения, независимо от вашия бюджет. Нашият екип се грижи да завършите онлайн резервацията на хотел за шоуто The South of England в рамките на един ден от първата ви консултация и да останете твърдо в рамките на вашия бюджет. Кажете ни колко хора пътуват с вас и на свой ред получавате списък с най-достъпните цени на хотелите за The South of England Show. Trade Fair Trips ltd подобрява вашето работно пътуване с допълнителни услуги, като резервиране на съоръжения за срещи в близкия изложбен център на изложбената площадка. Също така можем да инсталираме вашето шоу щанд на специална цена. Обсъдете с нас подробно вашите нужди за бизнес пътувания и намерете решението, което е точно за вас.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от Ardingly Station (Гара Ардингли)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

5 минути при пътуване от Ardingly Station (Гара Ардингли)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Ardingly Station (Гара Ардингли)

 

map

Хотели около South Of England Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
South Of England Show 2023 West Sussex Rainbow Studios Canary Wharf London от € 218.00 EUR Запази сега
Oxford Hotel London при поискване Заявка
South Of England Show 2023 West Sussex Lidos Hotel London при поискване Заявка
South Of England Show 2023 West Sussex Lansbury Heritage Hotel London при поискване Заявка
South Of England Show 2023 West Sussex Holiday Inn Express Southwark London при поискване Заявка
South Of England Show 2023 West Sussex Innkeeper's Lodge London, Greenwich London при поискване Заявка
South Of England Show 2023 West Sussex Kensington House Hotel London при поискване Заявка
South Of England Show 2023 West Sussex The Queens Gate Hotel London при поискване Заявка
South Of England Show 2023 West Sussex No1 The Mansions By Mansley London при поискване Заявка
South Of England Show 2023 West Sussex Chelsea Cloisters London при поискване Заявка

Шоуто в Южна Англия пристига в първия четвъртък на юни всяка година и изданията се изпълняват общо три дни. Годишното окръжно изложение заема изложбената площадка в Южна Англия, разположена в Ардингли, Съсекс, с обща площ от 150 акра. Това типично английско шоу отваря вратата си за широката публика, като билетите се продават по 22 паунда за възрастни и 20 паунда за възрастни граждани и студенти. Всеки под 16-годишна възраст влиза безплатно. Шоуто на Южна Англия е организирано от Земеделското общество на Южна Англия - благотворителна организация, покровителствана от самата кралица с мисия да финансира и развива селскостопанско образование. Изложбената площадка се намира между Лондон и Брайтън, което го прави лесно достъпен с автомобили и железопътен транспорт, като най-близките са станциите East Grinstead и Haywards Heath. Разстоянието от летище Гетуик също е кратко, като пътуванията до работното място не са по-дълги от 15 минути.

  • Селскостопанското общество в Южна Англия е място за всички, тъй като шоуто има много отделни зони - ново допълнение към оформлението - които побират всеки изложител от храни и напитки до занаятчийски стоки и конни изделия. Това допълнително носи високо насочен пешеходен трафик към вашия щанд;
  • Селскостопанското дружество на Южна Англия дава на изложителите възможност да избират измежду различни опции за начина, по който искат да покажат своите стоки от външното пространство на покрити щандове. Също така имате опции да влезете в маршрута на Wine Walk и да се намирате в село Food & Drinks Village за съответните;
  • Преди всичко друго, Южноанглийското земеделско общество има за цел да установи по-добри и по-силни връзки с клиенти в окръга. Неговата спокойна атмосфера гарантира забавни взаимодействия и най-вече увеличавате продажбите и ухажвате нови пазари. С това идва познаването на марката.

Шоуто в Южна Англия поддържа постоянна аудитория през годините, като настоящото издание регистрира малко над 65 000 посетители общо. Характерът на окръжното шоу означава, че публиката е широката публика с голям акцент върху семействата с деца и тийнейджъри, както се показва в „Млад занаятчия на годината“. Широката развлекателна програма, включваща потапяне на езерце, каскади с коне, исторически възстановки и зоологическа градина, прави шоуто магнит за младите посетители. По отношение на местоположението, The South of England Show доказва, че това е шоу за цяла Англия, тъй като посетителите идват от Лондон, Брайтън, Гилдфорд, Мейдстоун и Кроули, за да назовем само няколко. Очакванията на шоуто обикновено се изпълняват с 85% посетители, отчитащи голямо удовлетворение и страхотни възможности за пазаруване. Организаторите разкриват също, че над половината харчат £ 50 и стойността нараства нагоре от там.

South of England Show 2022 

Изданието на изложението South of England Show за 2022 се проведе като събитие "лице в лице" в South of England Showground между 10.06.2022 и 12.06.2022. Мястото на провеждане не включваше строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че Обединеното кралство премахна свързаните с него вътрешни ограничения. На събитието присъстваха над 65 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до South Of England Show 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.