Most booked hotels
Your free enquiry
South Of England Show

South Of England Show

West Sussex, UK
Индустрия
Индустрия:
Домашни любимци, Добитък и домашни птици
Organizer
Organizer:
The South of England Agricultural Society
Event website
Event website:
South Of England Show
Frequency
Frequency:
4 times a year

South of England Show - актуализация

Събитието ще се състои между 09,06,2023 и 11,06,2023. То ще се проведе на територията на South of England Showground под формата на търговско изложение "лице в лице". На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат представени най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19 като част от формата на събитието. Причината за това е, че Обединеното кралство премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Създадено за първи път през 1967 г., The South of England Show има дълбоки корени в традициите на британското земеделие и служи като център на общността за по-младите поколения, за да изпитат пълната широта на това, което може да предложи провинцията. Изложбата на окръга има широк профил, като служи като място за наблюдение на тенденциите в земеделието и градинарството, фестивал за наслада от вкусна кухня, изкуства и спорт, а също и вълнуваща арена за конни състезания, каскади и витрини. Шоуто в Южна Англия е важна част от движещата сила на местната икономика, като предоставя на местните производители и марки платформата, за да придобие видимост и да достигне до по-широка аудитория.

Логистиката

Шоуто в Южна Англия пристига в първия четвъртък на юни всяка година и изданията се изпълняват общо три дни. Годишното окръжно изложение заема изложбената площадка в Южна Англия, разположена в Ардингли, Съсекс, с обща площ от 150 акра. Това типично английско шоу отваря вратата си за широката публика, като билетите се продават по 22 паунда за възрастни и 20 паунда за възрастни граждани и студенти. Всеки под 16-годишна възраст влиза безплатно. Шоуто на Южна Англия е организирано от Земеделското общество на Южна Англия - благотворителна организация, покровителствана от самата кралица с мисия да финансира и развива селскостопанско образование. Изложбената площадка се намира между Лондон и Брайтън, което го прави лесно достъпен с автомобили и железопътен транспорт, като най-близките са станциите East Grinstead и Haywards Heath. Разстоянието от летище Гетуик също е кратко, като пътуванията до работното място не са по-дълги от 15 минути.

Какво можете да очаквате като изложител

Селскостопанското общество в Южна Англия е място за всички, тъй като шоуто има много отделни зони - ново допълнение към оформлението - които побират всеки изложител от храни и напитки до занаятчийски стоки и конни изделия. Това допълнително носи високо насочен пешеходен трафик към вашия щанд;

Селскостопанското дружество на Южна Англия дава на изложителите възможност да избират измежду различни опции за начина, по който искат да покажат своите стоки от външното пространство на покрити щандове. Също така имате опции да влезете в маршрута на Wine Walk и да се намирате в село Food & Drinks Village за съответните;

Преди всичко друго, Южноанглийското земеделско общество има за цел да установи по-добри и по-силни връзки с клиенти в окръга. Неговата спокойна атмосфера гарантира забавни взаимодействия и най-вече увеличавате продажбите и ухажвате нови пазари. С това идва познаването на марката.

Аудитория и статистика

Шоуто в Южна Англия поддържа постоянна аудитория през годините, като настоящото издание регистрира малко над 65 000 посетители общо. Характерът на окръжното шоу означава, че публиката е широката публика с голям акцент върху семействата с деца и тийнейджъри, както се показва в „Млад занаятчия на годината“. Широката развлекателна програма, включваща потапяне на езерце, каскади с коне, исторически възстановки и зоологическа градина, прави шоуто магнит за младите посетители. По отношение на местоположението, The South of England Show доказва, че това е шоу за цяла Англия, тъй като посетителите идват от Лондон, Брайтън, Гилдфорд, Мейдстоун и Кроули, за да назовем само няколко. Очакванията на шоуто обикновено се изпълняват с 85% посетители, отчитащи голямо удовлетворение и страхотни възможности за пазаруване. Организаторите разкриват също, че над половината харчат £ 50 и стойността нараства нагоре от там.

Настаняване

Номерата на посетителите са такива, че не можете да си позволите да пропуснете шоуто The South of England и това означава да разгледате хотелско настаняване в Ardingly, Съсекс. Trade Fair Trips ltd е експерт в предоставянето на хотелско настаняване за търговски изложения, независимо от вашия бюджет. Нашият екип се грижи да завършите онлайн резервацията на хотел за шоуто The South of England в рамките на един ден от първата ви консултация и да останете твърдо в рамките на вашия бюджет. Кажете ни колко хора пътуват с вас и на свой ред получавате списък с най-достъпните цени на хотелите за The South of England Show. Trade Fair Trips ltd подобрява вашето работно пътуване с допълнителни услуги, като резервиране на съоръжения за срещи в близкия изложбен център на изложбената площадка. Също така можем да инсталираме вашето шоу щанд на специална цена. Обсъдете с нас подробно вашите нужди за бизнес пътувания и намерете решението, което е точно за вас.

Предишни издания

Издание от 2022 

Изданието на изложението South of England за 2022 се проведе като събитие "лице в лице" в South of England Showground между 10.06.2022 и 12.06.2022. Мястото на провеждане не включваше строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че Обединеното кралство премахна свързаните с него вътрешни ограничения. На събитието присъстваха над 65 000 посетители.

Full list of
hotels for
South Of England Show

Book Now
How to get to South Of England Show

Similar trade shows