Your free enquiry
Sommet de l'Elevage

Sommet de l'Elevage

Clermont-Ferrand, France
Индустрия
Индустрия:
Pet animals, Livestock & Poultry
Organizer
Organizer:
Sommet de l'élevage
Event website
Event website:
Sommet de l'Elevage
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Sommet de l'Elevage 2023 ще се проведе в Grande Halle D'Auvergne в Париж. Събитието ще се състои от 03.10.2023 до 06.10.2023. Търговското изложение ще се проведе като изложение на живо, без да са въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Франция премахна ограниченията си, свързани с пандемията. Това включва и тези, свързани с пътуванията до страната.

Представяне на събитието

Sommet de l'Elevage отново наближава и обещава поредната всеобхватна програма, посветена на нововъведенията и постиженията във фермерския и развъдния сектор, с едно от най-големите изложения на добитък, достигащо 2000 животни. Международният панаир ще се проведе в Клермон-Феран, Франция. Тази година събитието очаква най-голямата си посещаемост досега с над 85 000 хиляди посетители, които ще пристигнат, за да се срещнат с над 1400 изложители. А това е достатъчна причина да организирате настаняването си за Sommet de l'Elevage възможно най-скоро с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД съкращава организационния процес около вашето бизнес пътуване до един единствен ден, тъй като ние разполагаме с готова разработена база данни от хотели и къщи за гости. Предлагаме също така и най-добрите цени за хотели – без значение в каква ценова категория се намирате в момента. От луксозни хотели до по-икономични решения, нашият екип може да ви осигури всичко. А когато знаете, че настаняването ви е организирано точно както трябва, вие ще можете да се съсредоточите повече върху участието си в Sommet de l'Elevage . Както обикновено, участниците в събитието получават достъп до последните нововъведения в сектора за развъждане на добитък, както и шанса да се срещнат с важни личности и експерти в областта. На изложението ще има професионални събития, които могат да обогатят вашите познания и умения, включително посещения на ферми.

Осигурете си летящ старт за Sommet de l'Elevage с Трейд Феър Трипс ЕООД!

Предишни издания на Sommet de l'Elevage

Издание 2021

Sommet de l'Elevage 2021 се проведе в Grande Halle D'Auvergne в Париж през 2021. Събитието се проведе под формата на изложение лице в лице между датите 5.10.2021 и 8.10.2021. Поради продължаващата пандемия на мястото на провеждане бяха въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това беше необходима модификация, за да се гарантира безопасността на присъстващите 1512 изложители и 93 000 търговски посетители. Събитието беше оценено като изключително успешно както от участниците, така и от организаторите.

Издание 2022

Sommet de l'Elevage 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 4-ти октомври 2022 и 7-ми октомври 2022. Поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19. Изложението привлече 1550 изложители и 105 000 посетители.

Full list of
hotels for
Sommet de l'Elevage

Book Now
How to get to Sommet de l'Elevage
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Clermont-Ferrand Auvergne Airport (Летище Клермон-Феран Оверн)

Не е препоръчително при пътуване от Clermont-Ferrand Station (Гара Клермон-Феран)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Clermont-Ferrand Auvergne Airport (Летище Клермон-Феран Оверн)

15 минути при пътуване от Clermont-Ferrand Station (Гара Клермон-Феран)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Clermont-Ferrand Auvergne Airport (Летище Клермон-Феран Оверн)

35 минути при пътуване от Clermont-Ferrand Station (Гара Клермон-Феран)

Similar trade shows