Your free enquiry
SIL

SIL

Barcelona, Spain
Индустрия
Индустрия:
Logistics & Transportation Engineering, Handling Operations, Storage
Organizer
Organizer:
El Consorci
Event website
Event website:
SIL
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на SIL за 2023 ще се проведе от 07.06.2023 до 09.06.2023. Събитието на живо ще се проведе във Fira Montjuic в Барселона. Конгресният център няма да разполага с най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

Международно изложение за логистика и транспорт – SIL – е разделено на четири секции: транспорт, логистика, подемно-транспортни съоръжения, складове. Изложителите – 550 на брой за 2018 – са логистични оператори; доставчици и куриери; експерти в сферата на телекомуникациите и комуникационните технологии, използвани при логистика; професионалисти, занимаващи се с електронна търговия и системи за обработка на данни; представители на пристанища, корабни дружества, автомобилния и въздушен транспорт.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на вашия асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще подбере подходящите хотели за SIL и ще направи резервации, съобразно изискванията и бюджета ви. Негов ангажимент е организацията на летищния трансфер, осигуряването на автомобил под наем или изготвянето на предварителни маршрути за обществения транспорт, с помощта на които ще се придвижвате по-лесно и по-бързо. Отървете се от задължението да търсите хотели в Барселона и от грижата да търсите конферентна зала под наем или екип, който да проектира и направи щанда ви. Поверете всички тези отговорности на нас и се подгответе спокойно за отличното си представяне по време на изложението.

Предишни издания

2022

SIL 2022 се проведе като изложение на живо между 31.05.2022 и 02.06.2022. Събитието се проведе в Fira Montjuic сред облекчени мерки за предотвратяване на Ковид-19, които включваха задължителното носене на предпазни маски. SIL 2022 беше посетен от 12,152 участници.

Full list of
hotels for
SIL

Book Now
How to get to SIL
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

35 минути при пътуване от Barcelona Station (Гара Барселона)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

10 минути при пътуване от Barcelona Station (Гара Барселона)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

15 минути при пътуване от Barcelona Station (Гара Барселона)

Similar trade shows