Your free enquiry
SIL

SIL

Barcelona ,Spain
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer :
El Consorci
Event website
Event website :
SIL
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на SIL за 2023 ще се проведе от 5-ти до 8-ми юни 2023. Събитието на живо ще се проведе във Fira Montjuic в Барселона. Конгресният център ще разполага с най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19. Те ще включват задължителни предпазни маски. Участващите е желателно да отбележат, че може да им бъдат изискани 3G документи за достъп поради ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

Международно изложение за логистика и транспорт – SIL – е разделено на четири секции: транспорт, логистика, подемно-транспортни съоръжения, складове. Изложителите – 550 на брой за 2018 – са логистични оператори; доставчици и куриери; експерти в сферата на телекомуникациите и комуникационните технологии, използвани при логистика; професионалисти, занимаващи се с електронна търговия и системи за обработка на данни; представители на пристанища, корабни дружества, автомобилния и въздушен транспорт.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на вашия асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще подбере подходящите хотели за SIL и ще направи резервации, съобразно изискванията и бюджета ви. Негов ангажимент е организацията на летищния трансфер, осигуряването на автомобил под наем или изготвянето на предварителни маршрути за обществения транспорт, с помощта на които ще се придвижвате по-лесно и по-бързо. Отървете се от задължението да търсите хотели в Барселона и от грижата да търсите конферентна зала под наем или екип, който да проектира и направи щанда ви. Поверете всички тези отговорности на нас и се подгответе спокойно за отличното си представяне по време на изложението.

Предишни издания

2022

SIL 2022 се проведе като изложение на живо между 31.05.2022 и 02.06.2022. Събитието се проведе в Fira Montjuic сред облекчени мерки за предотвратяване на Ковид-19, които включваха задължителното носене на предпазни маски. SIL 2022 беше посетен от 12,152 участници.

Full list of
hotels for
SIL

Book Now
How to get to SIL

Similar trade shows