Your free enquiry
SightCity

SightCity

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
SightCity Frankfurt
Event website
Event website :
SightCity
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на новините за SightCity 2023

SightCity 2023 ще се проведе като хибридно търговско изложение. Събитието ще се осъществи между 10.05.2023 и 12.05.2023. Частта на събитието, която ще се проведе лице-в-лице ще се проведе в Конгресхаус Кап Европа във Франкфурт. В допълнение към изложението на живо ще се организира дигитално търговско изложение, което ще се помещава на официалния уебсайт на събитието. Участниците ще бъдат силно насърчавани да изпълняват действия на доброволни начала, като например социално дистанциране и редовна дезинфекция на ръцете. Поради въведените ограничения за пътуване, участниците ще трябва да покажат 3G документи за влизане при пристигане в Германия.

Въведение в Sightcity

Международно изложение SightCity представя продукти и услуги на целия сектор за обгрижване на слепи и хора със зрителни увреждания. Производителите на съоръжения и техника за хора с увреждания се събират, за да обменят опит, идеи и да демонстрират най-новите помощни средства за незрящи. Посетителите са професионалисти, които се грижат за слепи хора, представители на лечебни заведения и рехабилитационни центрове, както и на хотелски вериги; търговци и крайни потребители.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за изложението с наша помощ. Нашият екип ще ви предложи настаняване в добрите апартаменти и хотели във Франкфурт и ще ви насочи към удобните хотели за SightCity. След като се погрижим за настаняването ви, ще се заемем с летищния трансфер, осигуряването на удобно придвижване из града (кола под наем или предварително подготвени маршрути на обществения транспорт), намирането на подходяща конферентна зала. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Свържете се с нас.

Full list of
hotels for
SightCity

Book Now
How to get to SightCity

Similar trade shows