Your free enquiry
SightCity

SightCity

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
SightCity Frankfurt
Event website
Event website:
SightCity
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на новините за SightCity 2023

SightCity 2023 ще се проведе като хибридно търговско изложение. Събитието ще се осъществи между 10.05.2023 и 12.05.2023. Частта на събитието, която ще се проведе лице-в-лице ще се проведе в Конгресхаус Кап Европа във Франкфурт. В допълнение към изложението на живо ще се организира дигитално търговско изложение, което ще се помещава на официалния уебсайт на събитието. Участниците ще бъдат силно насърчавани да изпълняват действия на доброволни начала, като например социално дистанциране и редовна дезинфекция на ръцете. Поради въведените ограничения за пътуване, участниците ще трябва да покажат 3G документи за влизане при пристигане в Германия.

Въведение в Sightcity

Международно изложение SightCity представя продукти и услуги на целия сектор за обгрижване на слепи и хора със зрителни увреждания. Производителите на съоръжения и техника за хора с увреждания се събират, за да обменят опит, идеи и да демонстрират най-новите помощни средства за незрящи. Посетителите са професионалисти, които се грижат за слепи хора, представители на лечебни заведения и рехабилитационни центрове, както и на хотелски вериги; търговци и крайни потребители.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за изложението с наша помощ. Нашият екип ще ви предложи настаняване в добрите апартаменти и хотели във Франкфурт и ще ви насочи към удобните хотели за SightCity. След като се погрижим за настаняването ви, ще се заемем с летищния трансфер, осигуряването на удобно придвижване из града (кола под наем или предварително подготвени маршрути на обществения транспорт), намирането на подходяща конферентна зала. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Свържете се с нас.

Предишни издания

Издание 2022

SightCity 2022 се проведе като събитие "лице в лице" в Конгресхаус Кап Европа във Франкфурт между 18.05.2022 г. и 20.05.2022 г. В събитието на живо участваха 34 изложители. Поради премахването на свързаните с него национални разпоредби през април 2022, на мястото на провеждане не бяха приложени строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19.

Full list of
hotels for
SightCity

Book Now
How to get to SightCity
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows