Most booked hotels
Your free enquiry
SIAMS

SIAMS

Moutier, Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Микро и Нано технологии
Organizer
Organizer:
SIAMS SA
Event website
Event website:
SIAMS
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на SIAMS за 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо във Forum de l'Arc в Швейцария. Датите за провеждане на събитието са определени между 16.04.2024 и 19.04.2024. Понастоящем в Швейцария не са въведени вътрешни ограничения и забрани за пътуване. Следователно от участниците няма да се изисква да спазват строги политики за безопасност, като например да представят 3G документи за влизане при пристигане на мястото на събитието и на границите на страната. Участниците ще бъдат насърчавани да следват препоръчителни стъпки, като например да извършват честа дезинфекция на ръцете.

Представяне на събитието

Siams е международен търговски панаир – един от най-важните в областта на световните микро- и нанотехнологии. Продуктите, които се представят са разделени на две групи: инвестиционни продукти – машини, инструменти, средства за монтаж и повърхностна обработка, системи за автоматизация, материали, полуготови продукти; ноу-хау продукти. Обръща се специално внимание на начините за измерване и контрол на качеството. Между изложителите са и фирми за металообработване и преработване на пластмаса. Клиенти, доставчици, производители – Siams е мястото, на което се събират, за да сключват сделки, да създават партньорства и да се информират за новостите в бранша.

Резервирайте хотел за Siams с наша помощ. Предлагаме ви настаняване в подходящите за събитието хотели в Мутие, които отговарят на изискванията и бюджета ви. След като изберете ще направим онлайн хотелски резервации. Ще се погрижим за всяка подробност от пътуването ви: летищен трансфер, придвижване из града (с кола под наем или с предварително направени от нас маршрути за обществения транспорт), конферентна зала. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на пътувания и нашите услуги са безплатни за вас. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на SIAMS за 2022 отбеляза успешния рестарт на търговското изложение.То се проведе като издание на живо между 05.04.2022 и 08.04.2022, а мястото на провеждане беше Forum de l'Arc в Швейцария. На мястото на провеждане не бяха приложени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради постепенното премахване на свързаните с тях вътрешни разпоредби. Участниците бяха посъветвани да спазват препоръки, като например да носят хирургически маски в закрити помещения. В SIAMS 2022 участваха 440 изложители и 15 000 посетители.

Full list of
hotels for
SIAMS

Book Now
How to get to SIAMS

Similar trade shows