Your free enquiry
Shrewsbury Food Festival

Shrewsbury Food Festival

Shrewsbury ,UK
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Shrewsbury Food Festival
Event website
Event website :
Shrewsbury Food Festival
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Храмовият фестивал в Шрусбъри се счита за изгряваща звезда във фестивалната верига и бързо се превърна в любимия фестивал в Мидландс. Това е доста скорошно събитие, тъй като първото издание на Shrewsbury Food Festival се проведе още през 2014 г., но от самото начало бе избягал хит. Шрусбъри направи естествен избор за домакин на фестивала, защото градът винаги е бил гореща точка за любителите на храната. Градът може да се похвали с първокласни производители, ресторанти и независими търговци на дребно. Целта на фестивала е естествено да подчертае качеството на хранителната сцена и да осигури икономическа подкрепа.

Логистиката

Както повечето други фестивали на храната, Shrewsbury Food Festival е лятно събитие. Той се провежда обикновено в края на юни всяка година и продължава общо два дни - обикновено последния уикенд на месеца. Основателите на събитието са Бет Хийт и Анди Ричардсън, и двамата имащи силни връзки с фестивалната верига, а организацията се извършва чрез фестивалите Heath’s Shropshire.

Работното време е от 10:00 сутринта до 18:30 следобед на първия ден и до 17:00 следобед на втория ден. Мястото е кариерен парк Shrewsbury’s, който предлага на посетителите 29 акра парк. Портите са отворени за всички, които се интересуват, а има и опции за семейни билети. По отношение на логистиката фестивалът е достъпен с велосипед и кола, въпреки че има ограничена наличност за паркиране. Гарата се намира на 10 минути, както и централната автогара.

Какво можете да очаквате като изложител

Една от определящите черти на фестивала за храна в Шрусбъри е интерактивността с посетителите като цяло. Това не е просто място за хората да дойдат и просто да си купят каквото им е необходимо, но атмосферата е привлекателна с музика на живо, демонстрации на готвене и кулинарни уроци, отворени за всички посетители;

Хранителният фестивал в Шрусбъри има силни връзки със своята общност, което се вижда от многобройните му инициативи като партньорството с Zero Waste за намаляване на въздействието на фестивала върху околната среда. Целта е да се работи отговорно с отпадъците и значително да се намалят отпадъците, които не могат да бъдат рециклирани;

Вие сте в перфектната позиция да изградите силна репутация, защото фестивалът на храната в Шрусбъри постоянно е класиран като „Фестивал за най-добра храна в Мидландс“ от читателите на наградите What’s On Readers ’. Силата на този прием гарантира, че фестивалът е само за разширяване и си струва да се създадат тесни връзки с организаторите.

Аудитория и статистика

Хранителният фестивал в Шрусбъри е съществена част от летния живот в Шрусбъри и това се подкрепя и от цифрите. Миналата година организаторите видяха крачка от над 30 000 посетители от града и околността. Изложителите от своя страна наброяваха около 200, така че е много натоварено време за всички участващи. И изложителите, и публиката са предимно местни, без голямо разнообразие в състава и на двамата. Изложителите са включени на всички нива в хранително-вкусовата промишленост. Имате барове, ресторанти, пивоварни, търговци на дребно с храни, кафенета, кетъринг компании, пекарни и занаятчийски заведения. Хранителният фестивал в Шрусбъри се прави от хората за хората и това също се проявява в естеството на спонсорите. Това са всички местни компании като Mercedes-Benz от Shrewsbury, FBC Manby Bowdler LLP, Adcote School и TCA Accountants.

Настаняване

GETA ltd отговаря на всички ваши критерии, когато става въпрос за организиране на бизнес пътуване. Имаме опит в подпомагането на компании за някои от най-големите международни търговски изложения и изложби по света. Ние сме гъвкави в това, което предлагаме, така че можете да разчитате, че ще получите най-добрите хотелски цени за фестивала на храната в Шрусбъри. Кажете ни колко искате да похарчите и колко стаи имате нужда, и ние ще ви изпратим списък с най-добрите оферти за хотели и къщи за гости в Шрусбъри, Великобритания. Услугата обхваща всички размери на групи и можете да очаквате незабавни резултати. Толкова е лесно да организирате престоя си в хотела за фестивала на храната в Шрусбъри. GETA ltd също съдейства по въпроси на логистиката - например делегиране на конструкцията на изложбения ви щанд или резервиране на всички съоръжения за срещи, от които може да се нуждаете.

Full list of
hotels for
Shrewsbury Food Festival

Book Now
How to get to Shrewsbury Food Festival

Similar trade shows