Your free enquiry
September Hong Kong Jewellery & Gem Fair

September Hong Kong Jewellery & Gem Fair

Hong Kong, Hong Kong
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
UBM
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Изданието на Hong Kong Jewellery & Gem Fair за 2023 ще се проведе от 20.09.2023 до 24.09.2023. Домакин на събитието ще бъде Hong Kong Convention & Exhibition Centre (HKCEC). Търговското изложение ще се проведе под формата на изложение на живо. HKCEC ще бъде оборудван с най-новите протоколи за превенция на Ковид-19. Всички посетители трябва да носят хирургически маски за лице през цялото време. Понастоящем в Хонконг е въведен период на наблюдение 0+3 и политика за пътуване с 24-часов предварителен RAT-тест. Тези ограничения изискват от пътуващите да представят отрицателен RAT (Rapid Antigen Test) 24 часа преди да се качат на борда на планирания полет. От тях ще се изисква също така да преминат тридневен период на медицинско наблюдение, след като бъдат подложени на тест на място. Те могат да изпълнят задачата у дома или в избран хотел. Ако резултатите от теста са отрицателни, те ще получат пропуск Amber Pass, който им позволява да посещават търговски изложения.

Въведение в Hong Kong Jewellery and Gem Fair

Изложението September Hong Kong Jewellery & Gem Fair отново наближава с изцяло нова програма, включваща две местоположения на провеждане. Всичко, което някога сте искали да знаете, видите и научите за сектора на бижутата и скъпоценните камъни, ще бъде представено в Хонг Конг от близо 4000 изложители от цял свят. Впечатляващи са мащабите на посещаемост на събитието, очакващо над 57 000 професионални посетители. Не оставяйте хотелската си резервация за последния момент и се обърнете към Трейд Феър Трипс ЕООД за специални оферти и намаления, подходящи за всеки бюджет.

Можете да намерите хотелски оферти за изложението September Hong Kong Jewellery & Gem Fair без никакъв стрес и усилия от ваша страна! Как? Като възложите на Трейд Феър Трипс ЕООД да организира цялото ви бизнес пътуване. Изпратете ни конкретните си изисквания, брой пътуващи и къде искате да отседнете. Използвайки тази информация, ние ще отсеем най-добрите варианти, с които да спестите пари и да извлечете максимума от вашето бизнес пътуване. Това със сигурност ще ви бъде от полза, независимо дали сте на изложението с цел да разширите мрежата си от контакти, да генерирате потенциални клиенти или да проучите пазарните тенденции. На изложението ще намерите всичко от диаманти, насипни скъпоценни камъни, перли, оборудване и опаковане до завършени колекции!

Минали издания

2021

Изданието на Hong Kong Jewellery & Gem Fair за 2021 се проведе като хибридно събитие. Събитието се проведе в две фази - присъствено търговско изложение и цифрово изложение. Присъствената част се проведе в HKCEC в условия на строги мерки за превенция на Ковид-19. Това включваше необходимостта участниците да носят медицински маски за лице през цялото време и да поддържат социална дистанция от 1,5 метра. Присъствената част се проведе между 19.09.2021 и 23.09.2021. Цифровата фаза се проведе между 13.09.2021 и 30.09.2021 и беше известна като JGW Virtual. В изданието участваха приблизително 395 изложители.

2022

September Hong Kong Jewellery & Gem Fair 2022 се проведе като събитие "лице в лице". То се състоя в HKCEC от 16-ти до 19-ти септември 2022. В обекта бяха приложени предпазни мерки за защита от Ковид-19, като например протокола за социална дистанция. Изданието привлече над 300 изложители от четири държави.

Full list of
hotels for
September Hong Kong Jewellery & Gem Fair

Book Now
How to get to September Hong Kong Jewellery & Gem Fair
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

25 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR) 

By car
By car:

35 минути при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

5 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

25 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR)

 

Similar trade shows