Most booked hotels
Your free enquiry
Second Home International

Second Home International

Maastricht, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Investors, Real Estate
Organizer
Organizer:
Second Home International Expo
Event website
Event website:
Second Home International
Frequency
Frequency:
6 months

Second Home International - актуализация

Последното издание на Second Home International ще се проведе между 28.01.2023 и 29.01.2023. Мястото на провеждане на изложението на живо ще бъде MEC Maastricht. Мястото за провеждане, което се намира в Нидерландия, няма да разполага с най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с пандемията ограничения.

Представяне на събитието

Международно изложение за недвижими имоти Second Home International се провежда в Маастрихт, Холандия. То привлича брокери и агенции за недвижими имоти от цял свят. Те са и изложителите, чиято цел е да представят своите най-добри сгради и жилищни проекти. Консултанти и експерти организират семинари и срещи с посетителите, на които дават насоки и съвети за инвестирането в недвижими имоти. По време на изложението се срещат лидерите в индустрията и ако имате намерение да инвестирате в недвижими имоти някъде по света или да се развивате в този бранш, то непременно трябва да го посетите.

Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ви предлагаме услугите си при организацията на пътуването ви. Ще ви насочим към най-удобните хотели за Second Home International. Ако предпочитате, ще ви настаним и в някои от по-отдалечените от изложението хотели в Утрехт. Освен за вашите хотелски резервации ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, както и за удобното ви придвижване из града. Можем да наемем автомобил за вас или да ви информираме за необходимите ви линии на обществения транспорт. Услугите ни са безплатни за вас. Взимаме комисионна само от фирмите, които изберете да ползвате по време на престоя си. Обадете ни се.

Предишни издания

Пролет 2022

Събитието се проведе като търговско изложение лице в лице през март 2022. То се състои между 18.03.2022  и 20.03.2022. Мястото на провеждане беше оборудвано със строги мерки за сигурност срещу Ковид-19, като например указания за социално дистанциране и изискване участниците да носят хирургически маски. Над 8 100 участници се регистрираха за събитието.

Есен 2022

Second Home International 2022 Autumn се проведе в Jaarbeurs Utrecht във формат "лице в лице" без въведени мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна свързаните с това вътрешни ограничения през предходните месеци. В изданието участваха общо 151 изложители от 28 държави.

Full list of
hotels for
Second Home International

How to get to Second Home International

Similar trade shows