Your free enquiry
Seawork International

Seawork International

Southampton, UK
Индустрия
Индустрия:
Корабоплаване, Корабен инженеринг
Organizer
Organizer:
Mercator Media Ltd
Event website
Event website:
Seawork International
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Seawork International за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо в ABP - Port of Southampton. Датите за провеждане на събитието са между 13.06.2023 и 15.06.2023. Понастоящем в Обединеното кралство не са въведени ограничения за пътуване или национални забранителни мерки за Ковид-19. Това се дължи на подобрената пандемична ситуация. В резултат на това от участниците няма да се изисква да спазват протоколи за безопасност при пристигането си в страната или на мястото на провеждане. Примерите включват представяне на 3G документи за влизане в страната.

Представяне на събитието

Seawork International е най-голямото морско търговско изложение в Европа. То привлича производители на части за кораборемонт, пристанищна техника, специалисти по корабостроене, любители на плаването, търговци. Изложителите сключват значителен брой сделки по време на събитието. Улеснена е бизнес комуникацията и мястото е особено благоприятно за създаване на нови бизнес контакти и партньорства, а също и за стъпване на нови пазари. Търговци и крайни клиенти могат не само да разгледат, но и директно да купуват. Интересна е и съпътстващата програма на изложението. 

Не губете време да търсите онлайн хотели. Оставете на нас грижата за цялата организация на пътуването си. Фокусирайте се върху наистина важните неща за бизнеса си. Ще ви предложим настаняване в най-удобните хотели за Seawork International. Летищен трансфер, кола под наем, информация за обществения транспорт, конферентна зала, уникален щанд – осигуряваме ви всичко необходимо за спокойно и комфортно пътуване и отлично представяне по време на събитието. Възползвайте се от помощта ни, тя е безплатна за вас. Получаваме комисионна само от хотели и фирми, чиито услуги изберете да използвате. Доверете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

На Seawork international 2022, който се проведе между 21.06.2022 и 23.06.2022, присъстваха 6 485 участници. Паркът Мейфлауър, мястото на провеждане, не включваше строги предпазни мерки за безопасност срещу Covid-19. Това се дължеше на факта, че Обединеното кралство премахна свързаните с него национални ограничения през април 2022.

Full list of
hotels for
Seawork International

Book Now
How to get to Seawork International

Similar trade shows