Your free enquiry
SantExpo

SantExpo

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
PG Promotion
Event website
Event website:
SantExpo
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и SantExpo

SantExpo 2023 ще се проведе като изложение на живо в Paris Expo Porte de Versailles. Датите на организиране на изданието ще бъдат 23.05.2023 - 25.05.2023. Paris Expo Porte de Versailles ще включва препоръки за сигурност срещу Ковид-19, като например да се препоръчва на участниците да носят маски FFP2 по време на ситуации на струпване на хора. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване трябва да покажат 3G документи за допускане при пристигане в страната.

Представяне на SantExpo

Paris Healthcare Week е търговско изложение за медицинско оборудване и технологии, фокусирано най-вече върху грижата за възрастни хора и хората с увреждания, което привлича около 15 000 посетители, професионално заинтересовани от всички нововъдения в областта. Събитието е разделено на няколко области: грижа за здравето на хора в напреднала възраст, хигиена, нови технологии, etc. Засегнати са всички аспекти на грижата за възрастни хора. Изложението е отлично за сключване на изгодни сделки за медицинско оборудване, представяне на нови продукти и създаване на контакти.

Възложете на нас организацията на пътуването си. Предлагаме ви хотелски резервации за подходящите хотели за Paris Healthcare Week, съобразени с вашите бюджет и изисквания; отлично организиран летищен трансфер; кола под наем или изготвяне на маршрути за по-лесно придвижване с обществения транспорт; осигуряване на конферентна зала; проектиране и изграждане на щанд за изложението. Можете да изберете само част от пакета ни услуги, например намиране на хотели в Париж, или да се възползвате от професионалния ни опит, за да пътувате спокойно и комфортно и да подобрите бизнес представянето си. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания на SantExpo

Издание 2021

Sant Expo 2021 се проведе като събитие на живо, със строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Събитието се проведе в парижката изложбена зала Porte de Versailles от 08.11.2021 до 10.11.2021 г. Политиката за влизане в 3G беше включена като мярка за безопасност за визуализацията. В резултат на това 750-те оратори, 600-те изложители и над 22 000 търговски посетители бяха помолени да представят документи като отрицателни резултати от тестове, преди да бъдат допуснати.

Издание 2022

Изданието на Sant Expo за 2022 се проведе в Paris Expo Porte de Versailles между 17.05.2022 и 19.05.2022 като търговско изложение лице в лице.  То прие приблизително 30 000 търговски посетители и 900 изложители в условията на силно облекчени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например липсата на 3G политика за влизане.

Full list of
hotels for
SantExpo

Book Now
How to get to SantExpo
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

35 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд) 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

  

Similar trade shows