Most booked hotels
Your free enquiry
SantExpo

SantExpo

Paris ,France
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
PG Promotion
Event website
Event website :
SantExpo
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и SantExpo

SantExpo 2022 ще се проведе като изложение на живо в Paris Expo Porte de Versailles. Датите на провеждане на изданието ще бъдат 17.05.2022 - 19.05.2022 г. Paris Expo Porte de Versailles ще включва строги мерки за сигурност срещу Ковид-19. Планът за безопасност ще включва предпазни мерки, като например необходимостта участниците да покажат 3G документи, като например отрицателни резултати от антигенни тестове. Участниците трябва да имат предвид, че поради нововъведените забрани за пътуване, те трябва да покажат такива документи при пристигането си в страната. 

Представяне на SantExpo

Paris Healthcare Week е търговско изложение за медицинско оборудване и технологии, фокусирано най-вече върху грижата за възрастни хора и хората с увреждания, което привлича около 15 000 посетители, професионално заинтересовани от всички нововъдения в областта. Събитието е разделено на няколко области: грижа за здравето на хора в напреднала възраст, хигиена, нови технологии, etc. Засегнати са всички аспекти на грижата за възрастни хора. Изложението е отлично за сключване на изгодни сделки за медицинско оборудване, представяне на нови продукти и създаване на контакти.

Възложете на нас организацията на пътуването си. Предлагаме ви хотелски резервации за подходящите хотели за Paris Healthcare Week, съобразени с вашите бюджет и изисквания; отлично организиран летищен трансфер; кола под наем или изготвяне на маршрути за по-лесно придвижване с обществения транспорт; осигуряване на конферентна зала; проектиране и изграждане на щанд за изложението. Можете да изберете само част от пакета ни услуги, например намиране на хотели в Париж, или да се възползвате от професионалния ни опит, за да пътувате спокойно и комфортно и да подобрите бизнес представянето си. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания на SantExpo

Издание 2021

Sant Expo 2021 се проведе като събитие на живо, със строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Събитието се проведе в парижката изложбена зала Porte de Versailles от 8.11.2021 до 10.11.2021 г. Политиката за влизане в 3G беше включена като мярка за безопасност за визуализацията. В резултат на това 750-те оратори, 600-те изложители и над 22 000 търговски посетители бяха помолени да представят документи като отрицателни резултати от тестове, преди да бъдат допуснати.

Full list of
hotels for
SantExpo

Book Now
How to get to SantExpo

Similar trade shows