Your free enquiry
Safety & Health Expo

Safety & Health Expo

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
UBM
Event website
Event website:
Safety & Health Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Safety and Health Expo

Между 16.05.2023 и 18.05.2023 ще се проведе изложението Safety and Health Expo 2023. Експозицията ще се състои в ExCeL London. Паралелно с изложението Safety and Health Expo ще се проведат и пет други търговски изложения. Те включват IFSEC International, Intelligent Buildings Europe, FIREX International и Facilities Show. Поради премахването на вътрешните ограничения за Ковид-19 в Обединеното кралство през март 2022, на мястото на провеждане няма да има строг план за безопасност. И все пак организаторите силно ще насърчават участниците да следват няколко препоръки, като например носенето на хирургически маски в закритите помещения.

Представяне на събитието

Safety Health Expo е международно изложение, което обхваща всички теми, свързани с безопасността в медицината. Трудова медицина, безопасни условия на труд, здраве – тази година се очаква в събитието да вземат участие около 15 000 души, за които тези теми представляват професионален интерес. Към момента изложителите са около 340. Те ще демонстрират своите нови продукти, услуги и решения, свързани с безопасността и човешкото здраве. Изложението е подходящо за създаване на контакти, информиране за новите тенденции в бранша и сключване на изгодни сделки. 

Поръчайте на нас да организираме пътуването ви, докато вие се подготвяте за самото изложение. Ние ще ви осигурим настанява в някой от най-добрите хотели, и то подходящи хотели за Safety Health Expo. Освен за вашите хотелски резервации ще се погрижим и за транспортирането ви от и до летището, придвижването ви из града, осигуряването на конферентна или друг тип зала, ако ви е необходима такава. Можем да ви предложим и проектиране и изграждане на щанд, ако сте изложители. Възползвайте се от помощта ни, ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Минали издания

2021

Изданието на Safety & Health Expo за 2021 се проведе между 1.06.2021 и 30.06.2021 във виртуален формат. Подобна промяна на формата беше необходима поради продължаващата пандемия. В това изпълнение участваха около 8000 посетители и 367 компании изложители.

2022

Safety & Health Expo 2022 се проведе на живо в ExCeL Лондон от 17-ти до 19-ти май 2022. Изложението беше едно от петте търговски изложения, които се проведоха на мястото по едно и също време. В изданието взеха участие повече от 20 000 търговски посетители, над 600 изложители и над 60 лектори.

Full list of
hotels for
Safety & Health Expo

Book Now
How to get to Safety & Health Expo
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By car
By car:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By public transport
By public transport:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

Similar trade shows