Your free enquiry
RWM - RECYCLING & WASTE MANAGEMENT

RWM - RECYCLING & WASTE MANAGEMENT

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Environmental Protection, Recycling, Water and Waste Management
Organizer
Organizer:
Emap Business Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за RWM 2023

Изданието на RWM за 2023 ще се проведе в NEC Birmingham между датите 13.09.2023 и 14.09.2023. Събитието ще се проведе като изложение на живо без строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с него вътрешни ограничения. В Обединеното кралство не са въведени ограничения за пътуване.

Въведение

RWM е основно събитие в областта на опазването на околната среда и климата и се провежда близо шест десетилетия, като първото издание се провежда през 1965 г. RWM е водещата платформа за производители и инженери за стартиране на революционни технологии за управление на отпадъците, оползотворяване на отпадъци, избягване на отпадъци и рециклиране във Великобритания. Сега повече от всякога правителствата по целия свят и фирмите трябва да възприемат по-екологичен подход към своите операции. Това прави RWM мястото, където да бъдете, за да извършвате бизнес на най-високо ниво и да бъдете напълно информирани за пробивите в процесите и оборудването. RWM е разделена на шест отделни зони, които обслужват цялата верига на стойността - транспорт и колекции, машини и оборудване, рециклиращи и преработващи машини, технологии за данни и услуги, енергия от отпадъци и бъдещи ресурси. По-нататъшната специализация в структурата на шоуто обещава квалифицирани водещи и по-голяма видимост.

Логистиката

ROAR RWM е организатор на популярното международно изложение, което се намира в град Бирмингам, Великобритания. RWM Бирмингам работи два пълни дни извън Националния изложбен център (NEC) и изданията обикновено са насрочени за средата на септември всяка година, но изданието за 2020 г. е изтеглено в началото на ноември. Вратите са отворени само за професионалисти и работното време е от 10:00 сутринта до 17:00 следобед, но подлежи на промяна, така че планирайте съответно. Що се отнася до пътуването до работното място, NEC е на благоприятно място в непосредствена близост до Международната железопътна гара в Бирмингам, която предлага както железопътни, така и автобусни услуги до всяка точка на града. Летиш ли в града? Летище Бирмингам поддържа честа въздушно-железопътна връзка до NEC, която е безплатна. Без значение къде отсядате в Бирмингам, има бърз начин да стигнете до изложбените площадки.

Какво казват хората?

„Отново фантастична изложба RWM 2019, много добре организирана и бях доста впечатлен от количеството изложители в тяхната област на специализираните технологии и от техните възможности. Събитието беше наситено с толкова много знания и страхотни лектори “, - мениджър на ключови акаунти в околната среда, Siemens;

„В Рециклирането на гуми и каучук отдавна сме убедени, че RWM може да бъде от ключово значение за сектора за рециклиране на гуми. Тази година изложихме за първи път и забелязахме, че има много рециклиращи гуми, които се разхождат из шоуто и искат да поговорят с нас за рециклирането на гуми. Също така забелязахме значително увеличение на стъпките в сравнение с това, което забелязахме на изложението в миналото “- Издател, рециклиране на гуми и каучук;

„RWM е едно гише за всичко - от артикули, които можете да закупите„ сега “, до създаване на мрежи с иноватори в синьото небе за„ бъдещето “. RWM беше чудесно сътрудничество между иновации, анализи, производство, стартиране и всичко, което можете да си представите, включващо преобразуване на отпадъци и преработка на отпадъци “, - д-р Ан Майер, НАСА.

Аудитория и статистика

RWM достигна своя размер и репутация чрез стратегическа подкрепа и партньорства с много реномирани компании - Zappshelter, Valpak, Wastecare, Arca, AWE International, BSiF, The Water Network и Plant Planet, за да назовем само няколко. Това допринесе за впечатляващите числа, генерирани двойно от RWM. Изданията отчитат участие на повече от 500 международни изложители, докато аудиторията често надхвърля 10 000 инсайдери от бранша. Изложителите попадат в по-широката категория доставчици в областта на оползотворяването и рециклирането и те често се считат за лидери в своята ниша и държава. Търговските посетители са купувачи, национални и местни власти, представители на индустриалния и търговския бизнес, инженери, учени и експерти.

Настаняване

Първата стъпка, след като сте закупили билетите си, е да планирате бизнес пътуването си до Бирмингам и е лесно да намерите най-добрите хотелски цени на пазара с малко помощ. Резервирайте хотели за RWM Бирмингам на вълнуващи цени чрез Trade Fair Trips ltd. Ние сме утвърдена марка с достъп до хотели, къщи за гости и апартаменти на всяка цена в Бирмингам. Кажете ни колко сте готови да платите и ние ще изберем най-добрите хотелски предложения, най-близки до NEC. Правилното местоположение винаги е от ключово значение за по-високото удовлетворение, така че ние ви поставяме близо до изложбените площадки и обществения транспорт. Trade Fair Trips ltd също подобрява времето ви на място. Често ни се иска да резервираме предварително съоръжения за срещи и да изградим щандове на клиентите!

Минали издания

Издание 2021

Изданието на RWM през 2021 г. беше организирано като събитие "лице в лице" между 22.09.2021 г. и 24.09.2021 г. Изложението се проведе в NEC Birmingham. За да се гарантира безопасността на участниците, мястото на провеждане беше оборудвано с най-съвременните мерки за безопасност срещу Ковид-19. Мерките за сигурност включваха участниците трябва да поддържат социална дистанция, както и да носят предпазни маски. В търговското изложение участваха 450 изложители и 100 лектори.

Издание 2022

RWM 2022 се проведе в NEC Бирмингам като търговски изложение на живо. То се състоя между 14.09.2022 и 15.09.2022, като мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Обединеното кралство. Изданието привлече 48 държави участници, които бяха представени от 9 000 посетители, 181 лектори и 372 изложители.

Full list of
hotels for
RWM - RECYCLING & WASTE MANAGEMENT

Book Now
How to get to RWM - RECYCLING & WASTE MANAGEMENT
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows