RO-KA-TECH

RO-KA-TECH

Архитектура, строителство и градоустройство и градско оборудване
Организатор:
VDRK e. V.
Честота:
2 years
Уебсайт:
RO-KA-TECH

Водещо събитие за подземната инфраструктура за отпадни води в Германия

Международно изложение Ro-Ka-Tech – всичко, свързано с подземната канализационна инфраструктура – привлича все повече изложители и посетители от цял свят. Тръбопроводи, тръбни накрайници, тръби, дюзи, маркучи, помпи, газсигнализатори, инструменти за почистване, аксесоари – търговците посещават събитието, за да сключат изгодни сделки, производителите и специалистите – за да създадат нови партньорства и да участват в дискусии за подобряване на ВиК системите.

Оставете на нас организацията на вашето пътуване. Ще ви предложим настаняване в най-подходящите хотели за Ro-Ka-Tech. Ще се погрижим за вашите онлайн хотелски резервации, за летищния трансфер, придвижването ви из града. Можем да ви наемем автомобил, да изготвим маршрути, за да се ориентирате по-лесно и бързо в обществения транспорт. Освен с множество хотели в Касел, работим и с бизнес центрове, които предлагат отлично оборудвани конферентни зали и зали за преговори. Ако ви е необходимо такова помещение, можем да го наемем за вас. Предлагаме и проектиране и построяване на щандове. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – с основна дейност организация на бизнес пътувания. Нашата цел е ди ви осигурим максимален комфорт по време на пътуването и престоя ви и условия за отлично представяне по време на изложението.

RO-KA-TECH 2023

Изданието на RO-KA-TECH за 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Kassel между 09.05.2023 и 12.05.2023. На 22 000 м2 площ бяха представени 13 021 участници от 71 държави. Това включваше 294 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до RO-KA-TECH Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.