Your free enquiry
RHS Malvern Spring Festival

RHS Malvern Spring Festival

Worcester, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
The Royal Horticultural Society
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

RHS Malvern Spring Festival за 2023 ще се проведе между 11-ти и 14-ти май 2023. За място на провеждане на събитието на живо ще послужи Three Counties Showground. Понастоящем в Обединеното кралство няма национални ограничения или ограничения за пътуване по отношение на Ковид-19. Участниците ще бъдат посъветвани да изпълняват предпазни мерки, като например честа дезинфекция на ръцете.

Въведение

Пролетният фестивал RHS Malvern следва традицията на други градинарски изложби във Великобритания, но оттогава е направил уникално пътешествие от най-новата история. Преди 2014 г. търговското изложение отбеляза решително намаляване на броя на присъстващите, но след пълна ребрандиране и нов маркетинг оттогава се превърна в нещо повече от малко събитие в региона на Мидландс и Югозапад. Днес е по-справедливо да се каже, че пролетният фестивал на RHS Malvern изцяло се е превърнал в масивен фестивал за градинарство и храна, който често вижда публика от по-висок клас. Що се отнася до това, което можете да намерите на изложението - цветя, растения, инструменти, градински консумативи, фиданки, семена, декорация, аксесоари, местни продукти и занаятчийски стоки!

Логистиката

Пролетният фестивал RHS Malvern се провежда ежегодно в идеалния момент, когато пролетта е в разгара си. Това обикновено означава в началото на май и изданията се изпълняват общо четири дни. Мястото е град Малвърн, Великобритания в Уорчешър, а мястото е изложбената площадка на трите окръга на Малвърн Хилс. Търговското изложение е сътрудничество между Кралското градинарско общество и Три окръга и отваря почва за широката общественост, както и за професионалистите. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Самият Малвърн е най-добре свързан с железопътна линия с две спирки в Грейт Малвърн и Малвърн Линк, а има и автобусна линия. Затварящото летище е летище Бирмингам, разположено на около час път с кола.

Какво можете да очаквате като изложител

Наличието на щанд на пролетния фестивал RHS Malvern ви дава съществена видимост на място, тъй като хората, които идват на търговското изложение са предимно местни жители, така че можете да се свържете по-добре и да генерирате директни продажби и потенциални клиенти. Шоуто е от съществено значение за растежа на местните марки и икономиката в окръга;

Пролетният фестивал RHS Malvern намери перфектния начин да различи различни зони на изложбената площадка и да насочи естествено крака, така че всеки има еднаква възможност да бъде видян и да демонстрира своите продукти. Има Plant Arcades, Flower Marquee, Show Gardens и процъфтяваща зона за пазаруване;

RHS Malvern Spring Festival привлича топ таланти в градинарството и цветната индустрия - не е изненадващо само по себе си. Предишни издания са виждали специални гости като Крис Биърдшоу, Алън Тичмарш, Лий Конъли и Карол Клайн. Това са малки извадки от дълъг списък, които допълнително ангажират въображението и страстта на посетителите от градинарството и цветята.

Аудитория и статистика

Изложбената площадка е отворена за всички, така че по същество пролетният фестивал RHS Malvern се фокусира върху общността и укрепването на връзката между изложителите и посетителите от Malvern, както и околните градове в окръга. Организаторите разкриха доста задълбочена разбивка на демографските данни на шоуто. Първо - цифрите. Всяко издание през последните няколко години беше добре посетено с над 100 000 посетители средно. Най-често са ентусиасти градинари, семейства с деца, двойки и членове на RHS (всъщност огромните 20% от всички посетители).

Средната възраст е 52 години, а разбивката по пол на посетителите се отклонява към жените с едва около 73%. По отношение на изложителите има голямо разнообразие. Разбира се, преобладаващите групи са разсадници и растителни центрове, но има и производители на занаятчийски занаяти, хранителни продукти и производители. Основните партньори на RHS Malvern Spring Festival са Great Little Breaks, HCR и Berrington Pure Spring Water.

Настаняване

Пролетният фестивал RHS Malvern е голямо билетно събитие за окръг Уорчешир и въз основа на обема на посетителите е най-добре да резервирате настаняването си в хотела преди време. Независимо дали пътувате в голям брой или самостоятелно, Trade Fair Trips ltd разполага с комфортна стая в Малвърн с вашето име. Ние се уверяваме, че ще намерите правилния имот, точната цена и правилното местоположение в близост до изложбената площадка Three County на Malvern Hills.

Всяко бизнес пътуване е различно в зависимост от бюджета и възможностите на компанията - обичаме да мислим, че правим възможно всеки бизнес да пътува. Консултирайте се с нас днес и утре открийте най-добрите хотелски цени за RHS Malvern Spring Festival. В допълнение, ние сме в състояние да ви съдействаме и при настройването на изложбения ви щанд. Всичко направено на справедлива цена и с експертна грижа!

Минали издания

2022

RHS Malvern Spring Festival 2022 отбелязва 35-ото юбилейно издание. На него присъстваха около 100 000 посетители. Събитието се проведе между датите 05.05.2022 и 08.05.2022 в Three Counties Showground. Мястото на провеждане не включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че страната отмени ограниченията си през предходните месеци.

Full list of
hotels for
RHS Malvern Spring Festival

Book Now
How to get to RHS Malvern Spring Festival
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

50 минути при пътуване от Great Malvern Station (Гара Грейт Малвърн)

 

By car
By car:

55 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

5  минути при пътуване от Great Malvern Station (Гара Грейт Малвърн) 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Great Malvern Station (Гара Грейт Малвърн)

 

Similar trade shows