RHS FLOWER SHOW

RHS FLOWER SHOW

Gardening
Организатор:
Royal Horticultural Society
Честота:
1 year
Уебсайт:
RHS FLOWER SHOW

Въведение

Шоуто на цветя RHS Cardiff е едно от ключовите изложения за цветя в Обединеното кралство и дава възможност на производителите и разсадниците да заслепят с най-добрите си култури и декоративни качества в една въздействаща програма. Изложението на цветята има кратка история с първото издание, което се провежда през 2005 г., но бързо се утвърди като отличен пазар за водене на бизнес и обмен на тайни и експертни познания. Парковете се пълнят с пълния ботанически спектър, тъй като посетителите ще имат широчина разсад, семена, растения, цветя, саксии за цветя, дървета, храсти, градински инструменти, цветни лехи, керамика, павета, цветарски доставки, сухи цветя и торове, които да изберат от. Шоуто на цветя RHS Cardiff е не просто място за закупуване на вашите консумативи и мрежа, но и платформа, за да научите повече за грижите за растенията и как да се заемете със засаждането на специфични видове.

Логистиката

RHS Show Cardiff е ежегодно изложение за цветя, което пристига точно когато пролетта е в разцвет, когато изданията се провеждат в средата на април. Мястото, разбира се, са историческите паркове на замъка Кардиф, който отдавна има връзка с градинарството. Изданията се изпълняват общо за три дни от 10:00 сутринта до 17:00 следобед. Вратите са отворени както за професионалисти в бранша, така и за широката общественост, която се радва на цветните инсталации. Шоуто на цветя е продукция на Кралското градинарско общество. Замъкът Кардиф е разположен в центъра на Кардиф и до него лесно може да се стигне пеша или с колело. Главната жп гара се намира на 10 минути пеша и има автобусни връзки до територията на замъка, така че винаги има начини да стигнете навреме.

Какво можете да очаквате като изложител

RHS Show Cardiff винаги е имал ангажирана и оживена програма, чийто крайъгълен камък е Talks Theatre. Функцията винаги има пълен набор от гост-лектори, които обсъждат най-актуалните градинарски и градинарски теми, а освен разговори има и завладяващи семинари;

RHS Show Cardiff е известен със своите шатри и едно от най-посещаваните е Floristry Marquee. Всяко издание има тенденция да надгражда предишния си успех и това издание обещава да продължи традицията с една от най-големите витрини от местни цветари, които също ще правят демонстрации на живо;

RHS Show Cardiff избира нова тема всяка година и за изложението за цветя през 2020 г. ще бъде посветено на The Great Outdoors - ход за свързване на хората с природата. Темата ще обедини всички други функции и програмиране от дисплеи до семинари.

Аудитория и статистика

RHS Show Cardiff пресича линията като събитие в общността и професионално шоу за хората в бранша, което се превръща добре в брой посетители. Шоуто на цветя достига средно до 20 000 посетители годишно и тенденцията е тези да останат стабилни с течение на времето, тъй като събитието е съсредоточено около британското градинарство. Това от своя страна засяга какъв тип посещения на националност с по-голямата част отиват при местните жители на Великобритания. В професионален план има разсадници, производители, цветари и природозащитници, които посещават RHS Show Cardiff. Шоуто се обединява с организации като The Wildlife Trust от Южен и Западен Уелс и The Giving Nature a Home Partnership, за да задълбочат това, което предлагат на обществеността.

Настаняване

За да се насладите на посещението си на RHS Flower Show Cardiff, трябва да планирате логистиката си до последния детайл и затова имате нужда от Trade Fair Trips ltd. Базата ни данни включва хотели в Кардиф на всяка цена, тъй като си поставяме за цел да обслужваме клиентите на всяка цена. Бизнес пътуването трябва да бъде достъпно и ние намаляваме разходите за настаняване с най-достъпните цени на хотелите по време на RHS Flower Show Cardiff, избран за вас. Там, където също се фокусираме, е местоположението. Искаме да имате кратка пътуване до работното място, така че избираме хотели близо до замъка Кардиф, за да сте там за нула време. Trade Fair Trips ltd предлага и други услуги. На разположение сме да резервирате предварително съоръжения за срещи на ваше име, а също така да ви помогнем да изградите своя щанд в парковете. Всичко е толкова лесно да се планира!

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до RHS FLOWER SHOW Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.