Your free enquiry
REMANUFACTURING FAIR

REMANUFACTURING FAIR

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Amsterdam RAI
Event website
Event website:
REMANUFACTURING FAIR
Frequency
Frequency:
2 years

Известие за Remanufacturing Fair 2023

Изложението REMANUFACTURING FAIR или Rematec 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице между 27.06.2023 и 29.06.2023. Най-новото издание на търговското изложение ще се проведе в Amsterdam RAI. Участниците ще бъдат предупредени да кашлят/кихат в свивката на лактите си и да извършват редовна хигиена на ръцете. Те трябва да имат предвид, че може да им бъде поискано да покажат документи за влизане в страната.

Въведение в събитието

Международеният търговски панаир Remanufacturing Fair  е едно от най-интересните събития, свързано с преработвателна промишленост, машиностроене и автомобилостроене, производство на продукти и застрахователни услуги. Спектърът му е изключително широк. Посетителите му – тази година се очакват около 3 500 души – са специалисти от преработвателната промишленост, както и ключови фигури за производствената индустрия. Панаирът е полезен за всеки, който иска да създаде контакти и партньорства в тези сфери. 

Вместо да търсите онлайн хотели, фокусирайте се върху подготовката си за панаира. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Remanufacturing Fair, като се съобразим с изискванията и определения от вас бюджет. Наша грижа е вашият летищен трансфер, удобното ви придвижване из града (с кола под наем или с обществен транспорт), осигуряването на подходяща зала – конферентна или друг тип, каквато ви е необходима; организиране на екип, който да проектира и построи щанда ви, ако сте изложители на Remanufacturing Fair. Нашата задача е да създадем максимално добри условия за вашето представяне по време на събитието. Доверете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
REMANUFACTURING FAIR

Book Now
How to get to REMANUFACTURING FAIR
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

60 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

10 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Amsterdam Schiphol Airport (Летище Схипхол)

20 минути при пътуване от Amsterdam Central Station (Централна гара Амстердам)

Similar trade shows