Your free enquiry
RemaDays Warsaw

RemaDays Warsaw

Warsaw, Poland
Индустрия
Индустрия:
Маркетинг, ПР и Реклама, Продажби, Франчайзинг
Organizer
Organizer:
GJC Inter Media
Event website
Event website:
RemaDays Warsaw
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитието - RemaDays Warsaw

Изданието на RemaDays Warsaw за 2023 ще се проведе като лично събитие между 1-ви и 3-ти февруари. PTAK WARSAW EXPO отново ще бъде домакин на изложението "лице в лице". Мястото няма да разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, тъй като вътрешните ограничения в Полша бяха отменени през март 2022. Организаторите информираха, че силно ще насърчават участниците да спазват няколко превантивни препоръки. Сред тях ще бъде насоката за социално дистанциране.

RemaDays Warsaw - Въведение

Международно изложение RemaDays Warsaw е най-голямото събитие, свързано с реклама, печат и маркетинг, в Централна Европа. То се разделя на четири основни направления: външна реклама, сувенири, технологични постижения, печат. В него участват над 570 изложители, а около 15 000 професионалисти се събират, за да се информират за новостите в бранша, да обменят опит по различни теми, свързани с маркетинг и реклама и да създадат нови контакти.

Посетете го и вие, ако искате да разширите бизнеса си и да предложите на клиентите си нови, по-интересни рекламни материали. С нас организацията на пътуването ви ще бъде бърза и лесна. Ние ще имаме грижата за вашите хотелски резервации – имаме отлична база данни с хотели във Варшава, фирми за летищен трансфер, даване на коли под наем. Ще изпълним всичките ви желания и ще сме на ваше разположение за всичко, което би улеснило вашето пътуване и представяне по време на изложението. Гарантирано ще ви предложим по-изгодни оферти за хотели за RemaDays Warsaw, както и за всички останали услуги, отколкото ще намерите сами. Ние  – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – се справяме отлично с организацията на всякакъв тип бизнес пътувания. Доверете ни се.

Минали издания

Издание 2020

Сред акцентите на изданието през 2020 бяха лекциите, представени от водещия бизнесмен Кшищоф Сърнецки. Сарнецки присъства на изложението като специален гост през първите два дни на събитието. Мероприятието привлече общо 21 000 посетители. 3700 от търговските посетители бяха от чужди държави. На изданието бяха представени общо 52 държави, сред които Франция, Германия и други. Над 800 изложители представиха най-новите си стоки на търговското изложение.

Издание 2021

Изданието на RemaDays за 2021 беше първото събитие на живо за индустрията след началото на пандемията. В него участваха над 160 изложители. Сред гост-лекторите на събитието бяха Адам Дембовски от Института Liderów Zmian. Освен това на изложението присъстваха представители на Полската асоциация за ситопечат и дигитален печат, както и Роберт Сиенко от проекта 3m.

Издание 2022

В изданието на RemaDays Warsaw за 2022 се включиха 10 000 участници, включително 483 изложители, които представиха своите продукти на 35 000 м2 площ. Събитието се проведе като търговско изложение на живо между 23.03.2022  и 25.03.2022 в PTAK WARSAW EXPO. Мястото на провеждане включваше най-новите предпазни мерки срещу Ковид-19, като например социално дистанциране, за да се гарантира безопасността на участниците.

Full list of
hotels for
RemaDays Warsaw

Book Now
How to get to RemaDays Warsaw

Similar trade shows