Your free enquiry
Reklama Moscow

Reklama Moscow

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Маркетинг, ПР и Реклама, Продажби, Франчайзинг
Organizer
Organizer :
Expocentre
Event website
Event website :
Reklama Moscow
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

В Русия има едно международно изложение, което е насочено към маркетинга и промоционалния сектор с широк обхват и привлекателност за компаниите. Това събитие е Reklama Moscow, чиято марка е създадена за първи път през 1988 г. и оттогава се превърна в център за бизнес мрежи и представяне на продукти в целия руски пазар. Маркетинговата индустрия все още много се разраства и развива, което се отразява в това колко конкурентни са изложителите в Reklama Moscow, за да генерират вести и продажби. Трябва да споменем и невероятното разнообразие от продукти на показ. Посетителите могат да се насладят на най-новите промоционални продукти, промоционални услуги, радио реклама, банерни реклами, изложбени щандове, телевизионна реклама, рекламен тикер, интернет реклама, дизайн, брошури, лека реклама и рекламни материали. Reklama Moscow разширява вашия географски обхват и е перфектен начин за навлизане на руския пазар. Не само това, но вие сте в състояние да проучите кои са основните тенденции, които се очертават да бъдат.

Логистиката

Reklama Moscow е фиксирана ежегодна международна изложба, която се провежда в Москва, Русия, най-често в края на септември. Изданията се разпространяват общо в продължение на четири дни и са отворени за търговски посетители. Международната изложба се организира от EXPOCENTRE в Москва, която е и официалното място за събитието. Работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 16:00 ч. В последния ден на програмиране. EXPOCENTRE осигурява достатъчно места за паркиране, но в същото време се обслужва добре от обществения транспорт. На пешеходно разстояние има три метростанции - метростанция Vystavochnaya, метростанция Delovoy Tsentr и метростанция Ulitsa 1905 Goda. Можете също така да вземете автобус № 243 до изложбените площадки.

Какво казват хората?

„Тази година имаме голям късмет със щанда. Намира се в средата на посетителския поток. Към нас се обръщат много нови клиенти, които не са били запознати с нашите машини и техните възможности преди. Голямо предимство на изложението Reklama е, че техническото оборудване на неговите павилиони позволява да се демонстрират машини в действие “, - Александър Евсеев, генерален директор на STANKOM;

„Харесваме изложбата Reklama. Трябва да кажа, че вашите мениджъри, които отдават помещения под наем, работят много добре. Те ни помагат да намерим удобни места за павилиони. Разбира се, ще дойдем отново на изложението Reklama през следващата година. Ако направим подходящ продукт и го продадем на подходяща цена, добрият продукт ще намери добър купувач на добро изложение “, - Аркадий Агамиров, изпълнителен директор на Bigprinter;

„Това е първата ни изложба Reklama. Нашият щанд е толкова зает, че не сме имали време да се разходим из изложбата. Надяваме се, че ще постигнем добри резултати и ще подпишем нови договори. Ще продължим да участваме в тази изложба, ”- Андрей Школни, Terra Systems, ръководител на продажбите на цифрово оборудване.

Аудитория и статистика

Reklama Moscow е голям победител, що се отнася до посещаемостта, и изложителите ще се радват да видят съотношението между бизнес и търговски посетители. В последното издание участваха 237 марки от 18 държави и над 17 300 посетители от международната търговия от 47 държави. Това, което ни казва, е, че имате добра възможност да се срещнете с повече хора и да не бъдете засенчени от други изложители. Много може да се каже за качеството на посетителите, които идват в Reklama Moscow. Благодарение на щедрата подкрепа и спонсорството на Minpromtorg Russia и AKAP, Руската асоциация на комуникационните агенции, на мястото има много високопоставени професионалисти - собственици на компании, изпълнителни директори, регионални мениджъри, директори по маркетинг, специалисти и ръководител на закупуването .

Настаняване

Москва е меко казано голям град, което означава, че ви е нужно много време, за да проучите най-добрите хотелски цени по време на Reklama Moscow. Trade Fair Trips ltd прави това за вас и дава възможност да направите онлайн резервацията на хотел в Москва, Русия в рамките на един работен ден. Това е лесна услуга за използване и ние осъзнаваме необходимостта от строг бюджет на пътуванията. Тук сме, за да намалим максимално пътните разходи и да осигурим добро местоположение с връзки с обществения транспорт. Заповядайте при нас рано и резервирайте хотели близо до Експоцентър Москва. Trade Fair Trips предлага повече от настаняване за изложби. Можете да ни наемете, за да изградим изцяло вашата изложбена кабина, както и да резервираме места за срещи преди време. Наистина е лесно и достъпно да комбинирате нашите услуги в един пакет по поръчка!

Full list of
hotels for
Reklama Moscow

Book Now
How to get to Reklama Moscow

Similar trade shows