Your free enquiry
REISELUST

REISELUST

Bremen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
Messe Bremen
Event website
Event website:
REISELUST
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитие

Изданието на REISELUST за 2023 ще се проведе на Messe Bremen като изложение лице в лице между 03.11.2023 и 05.11.2023. Мястото домакин няма да разполага с най-новите и строги мерки за защита от Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахна ограниченията си, свързани с пандемията, включително тези, които засягат международните пътувания.

REISELUST Въведение

ReiseLust е международно изложение за туризъм. То събира туристически агенции и фирми, предлагащи различни туристически услуги и крайни клиенти – посетителите, които търсят интересни дестинации за своите ваканции и почивки. По време на изложението те получават индивидуални съвети, могат да планират и резервират следващото си пътуване на място. Съпътстващата програма включва множество развлекателни събития – томбола, музика, танци. Голяма част от изложителите представят и своя програма. Мястото е подходящо за създаване на контакти и привличане на нови клиенти.

Резервирайте хотел за ReiseLust с наша помощ. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите за събитието хотели в Бремен. Ще се погрижим за вашите онлайн хотелски резервации, летищния трансфер, наемането на автомобил или осигуряването на предварителна информация за градския транспорт, наемането на конферентна зала. Помощта ни е безплатна за вас. Взимаме комисионна само от хотелите и фирмите, чиито услуги ползвате по време на престоя си. С нас пътувате спокойно, комфортно, изгодно и имате условия за отлично бизнес представяне. Доверете ни се. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания.

Минали издания на REISELUST

Издание 2021

Изданието на REISELUST за 2021 се проведе на Messe Bremen като изложение на живо между 05.11.2021 и 07.11.2021. Мястото домакин разполагаше с най-новите въведени мерки за защита от Ковид-19, включително строга 3G политика за влизане. От участниците се изискваше да покажат преди влизане документи като отрицателни резултати от тестове. Изданието прие около 30 000 търговски посетители и 305 изложители.

Full list of
hotels for
REISELUST

Book Now
How to get to REISELUST
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Bremen Airport (Летище Бремен, BRE)

10 минути при пътуване от Bremen Hauptbahnhof (Централна Гара Бремен)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Bremen Airport (Летище Бремен, BRE)

2 минути при пътуване от Bremen Hauptbahnhof (Централна Гара Бремен)

By public transport
By public transport:

36 минути при пътуване от Bremen Airport (Летище Бремен, BRE)

5 минути при пътуване от Bremen Hauptbahnhof (Централна Гара Бремен)

Similar trade shows