Most booked hotels
Your free enquiry
REIFEN

REIFEN

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
REIFEN
Frequency
Frequency:
2 years

Reifen е международен търговски панаир за автомобили и авточасти с фокус върху производството на гуми. Изложителите представят продукти, услуги, технологии и решения, обхващащи целия процес – от производството на гумите, през търговията и поправката, до рециклирането им. Събитието е световен лидер в тази ниша. Участвайки в него, създавате нови контакти, намирате търговци и дистрибутори, с които да работите, информирате се за всички иновации в сферата. В последното издание на панаира са участвали изложители от 44 страни и търговски посетители от повече от 130 страни.

Ние ви предлагаме помощта си за намиране на хотели в Есен. Ще ви предложим настаняване според вашите изисквания и бюджет и ще направим вашите хотелски резервации за Reifen. Наш служител ще се погрижи за организацията на трансфера ви от и до летището, за по-лесното ви придвижване из града и за намирането на подходяща конферентна зала, ако ви е необходима такава.

Нашите услуги са безплатни за вас, а ви осигуряват комфортно и изгодно пътуване. Възползвайте се от тях. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
REIFEN

How to get to REIFEN

Similar trade shows