General Information

Organizer

Messe Frankfurt GmbH

Event website

REIFEN

Frequency

2 years

Reifen е международен търговски панаир за автомобили и авточасти с фокус върху производството на гуми. Изложителите представят продукти, услуги, технологии и решения, обхващащи целия процес – от производството на гумите, през търговията и поправката, до рециклирането им. Събитието е световен лидер в тази ниша. Участвайки в него, създавате нови контакти, намирате търговци и дистрибутори, с които да работите, информирате се за всички иновации в сферата. В последното издание на панаира са участвали изложители от 44 страни и търговски посетители от повече от 130 страни.

Ние ви предлагаме помощта си за намиране на хотели в Есен. Ще ви предложим настаняване според вашите изисквания и бюджет и ще направим вашите хотелски резервации за Reifen. Наш служител ще се погрижи за организацията на трансфера ви от и до летището, за по-лесното ви придвижване из града и за намирането на подходяща конферентна зала, ако ви е необходима такава.

Нашите услуги са безплатни за вас, а ви осигуряват комфортно и изгодно пътуване. Възползвайте се от тях. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА