Your free enquiry
RDA-WORKSHOP

RDA-WORKSHOP

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Tourism, Restaurant, Catering & Hospitality Industries, Incentive Travel
Organizer
Organizer:
RDA-Workshop Touristik-Service GmbH
Event website
Event website:
RDA-WORKSHOP
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за RDA-Workshop 2023

RDA-Workshop 2023 ще се проведе като събитие на живо от 25.04.2023 до 26.04.2023. Организаторите заявиха, че силно ще насърчават участниците да следват няколко насоки. Те ще включват поддържане на социална дистанция от 1,5 метра и носене на маски на лицето на закрито. Поради ограниченията за пътуване от тях ще се изисква също така да предоставят 3G документи за влизане, като например отрицателни резултати от тестове, при пристигането си в страната

Представяне на събитието

RDA-Workshop е водещото международно търговско изложение за автобусни пътувания и групов туризъм. Всяка година събитието събира международни доставчици на услуги от всички туристически сегменти в Кьолн в продължение на два дни за работа в мрежа, създаване на нови бизнес контакти, споделяне на опит и ноу-хау, покупки, продажби и много други дейности. RDA-Workshop е събитие, предназначено единствено за B2B и поради това е отворено само за посетители от търговската мрежа. Обширното портфолио от туристически продукти, оферти, дестинации и допълнителни услуги на събитието го е утвърдило като едно от водещите изложения в областта на груповите пътувания в световен мащаб.

Когато става въпрос за намиране на качествено настаняване за търговски изложения и изложби, Trade Fair Trips Ltd несъмнено е вашият най-добър избор. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас, като ни представите вашите изисквания, и ние ще ви представим ексклузивна индивидуална оферта със специална отстъпка. Затова не чакайте повече и ни се обадете сега, за да резервирате хотел за RDA-Workshop!

Предишни изложения

2022

RDA Workshop 2022 се проведе от 26.04.2022 до 27.04.2022. Messe Cologne беше домакин на изложението "лице в лице", в което участваха 230 изложители.

Full list of
hotels for
RDA-WORKSHOP

Book Now
How to get to RDA-WORKSHOP
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows