RAILWAY INTERIORS EXPO
RAILWAY INTERIORS EXPO

RAILWAY INTERIORS EXPO

New Date

General Information

Organizer

UKIP Media & Events Ltd

Past Editions

4 - 5 Nov RAILWAY INTERIORS EXPO 2015

!!! NB !!! За съжаление RAILWAY INTERIORS EXPO 2019 сe отменея. Моля, разгледайте раздела с подобни събития по-долу, който включва изжложения в същата индустрия.

Railway Interiors Expo е международно изложение за всичко, свързано с железопътен транспорт. То съществува от 10 години и в него са участвали почти всички производители на вагони, локомотиви, части за тях, обзавеждане, оборудване за гари. Всяко издание на изложението привлича производители, инженери, дизайнери, търговци, които обменят идеи, представят новостите в бранша и създават нови бизнес партньорства. Обръща се внимание на всеки детайл, който би осигурил по-голям комфорт на пътниците и по-оптимална работа на служителите на гарите – от проектиране и производство на седалки, тоалетни и умивалници за влакове, през технологии, защитаващи от вандали, до развлекателни системи и кетъринг. Обикновено участниците в изложението са над 2 000.

Резервирайте хотел за Railway Interiors Expo с нас. Ние сме специалисти в организацията на пътувания. Ще ви предложим най-добрите хотели в Прага, ще направим вашите онлайн хотелски резервации. Наш служител ще се погрижи за летищния трансфер, ще ви осигури кола под наем или информация за обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще ви намери.

Поверете всички детайли около вашето пътуване на нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

 

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА