Your free enquiry
Railtex

Railtex

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Търговско и магазинно оборудване и обслужване
Organizer
Organizer:
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Event website
Event website:
Railtex
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Организаторите обявиха датите за изданието през 2023. Railtex 2023 ще се проведе в NEC Birmingham между 09.05.2023 и 11.05.2023. Събитието ще се проведе под формата на изложение лице в лице. Понастоящем в страната няма ограничения за пътуване или вътрешни разпоредби по отношение на Ковид-19 поради подобрената епидемиологична обстановка. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръчителни мерки, като например да носят хирургически маски в места като конферентните зали.

Представяне на събитието

Ако вашата дейност е в областта на железопътната инфраструктура и искате да разширите влиянието си на международно ниво, тогава посетете събитието Railtex, което се състои в Бирмингхам, Великобритания. Международното изложение представя най-престижните организации, експерти и компании за три дни. Разгледайте най-добрите хотелски оферти за Railtex, предоставени от Трейд Феър Трипс ЕООД, и си спестете търсенето в последния момент на хотелски стаи на достъпни цени.

Трейд Феър Трипс ЕООД прави планирането на едно бизнес пътуване лесна задача, тъй като ние работим с безброй заведения за настаняване в Бирмингхам и гарантирано ще ви представим най-добрите цени за свободни хотелски стаи в рамките на един единствен ден. Вие ни казвате размера на вашия бюджет и къде точно в града искате да отседнете. Ние ви представяме резервации в хотели, които позволяват лесно и бързо придвижване, за да бъдете винаги навреме за участието си в събитието Railtex, което подготвя богата и широкообхватна програма, демонстрираща отличните постижения на над 200 водещи и нови компании в над 150 продуктови групи.

Изградете репутацията на вашия бизнес в едно от най-значителните събития за железопътната индустрия с малко помощ от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Предишни издания

Издание 2021

Infrarail 2021 се проведе между  7.09.2021 and 09.09.2021, по същото време като Railtex. Двете събития се проведоха като търговски изложения "лице в лице" и включваха строги предпазни мерки срещу Ковид-19. Infrarail and Railtex се осъществиха в NEC Birmingham. Те бяха посетени от 5 000 участника, включително  около 3 000 търговски посетители.

2022

Подобно на 2021 г., Railtex 2022 и Infrarail 2022 отново съвпаднаха. Те се проведоха във формат "лице в лице" в Olympia London между 10.05.2022 г. и 12.05.2022 г. На изложението присъстваха 3707 участници.

Full list of
hotels for
Railtex

Book Now
How to get to Railtex

Similar trade shows