Your free enquiry
PV EXPO

PV EXPO

Tokyo, Japan
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
PV EXPO
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за PV Expo

Последното издание на PV Expo ще се проведе в Makuhari Messe в Япония. Настоящите дати за провеждане на събитието са определени между 15.03.2022 и 17.03.2022. Мястото на провеждане на събитието ще разполага с най-новите и строги мерки за превенция на инфекции с Ковид-19, за да се гарантира безопасността на всички участници. Сред въведените предпазни мерки ще бъде политиката за социално дистанциране. Участниците трябва да имат предвид, че като част от ограниченията за пътуване те трябва да покажат преди влизане в държавата документи като отрицателни резултати от тестове или ваксинационни пасторти.

Представяне на PV Expo

Достигнете нови висоти във фотоволтаичната индустрия с посещение на PV EXPO - международно изложение от изключително значение за японския пазар, но също така и платформа за срещи на експерти и производители от цял свят. Токио, Япония очаква хиляди участници в тридневната програма на събитието. За да извлечете максимума от своето бизнес пътуване, намерете най-добрите цени за хотели възможно най-скоро. Трейд Феър Трипс ЕООД прави този процес ефективен, лесен и на достъпни цени. Обадете ни се още днес!

Умният начин да организирате едно бизнес пътуване е да оставите цялата работа на специалистите и да получите оферти за настаняване за PV EXPO, съобразени с вашите конкретни нужди. Не е нужно да си загубите цели дни в проучване на цени и разглеждане на карти, за да установите местоположението на даден хотел. Това е наша работа и чрез обширната си база данни ние ще намерим най-близко разположените до изложението обекти в рамките на вашия бюджет. Така вашите ресурси ще бъдат оползотворени по-добре по време на изложението PV EXPO, което впечатлява с обхвата си от продукти: силиконови слитъци, смесени полупроводници, сенсибилизирани чрез покритие соларни панели, машини за измерване на клетки, оптични излъчващи машини и пещи за топене.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще превърне вашето бизнес пътуване за PV EXPO в абсолютен успех!

Предишни издания на PV Expo

Издание 2021

PV Expo се проведе през 2021 г. в периода 3.03.2021-5.03.2021, както и 29.09.2021-1.10.2021. Изданията бяха проведени в Tokyo Big Sight и INTEX Osaka като експозиции на живо. И на двата обекта бяха въведени най-новите мерки за превенция на инфекции с Ковид-19, за да се гарантира безопасността на общо 66 332-те посетители, които ги посетиха. Сред въведените мерки за безопасност бяха задължителното носене на маски за лице, както и политиката за проверка на здравословното състояние при влизане.

 

Full list of
hotels for
PV EXPO

Book Now
How to get to PV EXPO
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

Не е препоръчително при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

10 минути при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Haneda Airport (Летище Ханеда)

20 минути при пътуване от Tokyo Station (Гара Токио)

 

Similar trade shows