Your free enquiry
PulPaper

PulPaper

Helsinki, Finland
Индустрия
Индустрия:
Books, Paper, Printing, Graphic Design
Organizer
Organizer:
Messukeskus
Event website
Event website:
PulPaper
Frequency
Frequency:
3 years

Актуализация за събитието

PulPaper 2024 ще се проведе между датите 10.04.2024 и 11.04.2024. Събитието ще се състои под формата на изложение лице в лице в Messukeskus в Хелзинки, Финландия. На мястото на провеждане няма да бъдат представени последните мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, от страна на правителството на Финландия.

Представяне на събитието

PulPaper е международно изложение за целулоза и хартия – едно от най-големите в света. Изложителите – производители на хартия, подвързии и хартиени изделия – представят най-новите решения за оптимизация на производствения процес, новите си продукти и услуги. Провеждат се много демонстрации, презентации, лекции и семинари. Участниците в изложението създават нови партньорства и бизнес контакти и успяват да стъпят на нови пазари. В последното издание на изложението участват 453 изложители от 29 страни. Посетено е от 9 428 души от 72 държави. Засилен интерес е отбелязан от страна на руски, немски, американски и китайски производители на хартия.

Подгответе се спокойно за вашето представяне на изложението, не пилейте време в търсене на хотели. Ние ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели за PulPaper. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще организираме трансфера ви от и до летището, придвижването ви из града с кола под наем или с обществен транспорт, наемането на конферентна зала. С нас пътуването ви ще е изгодно, комфортно, ще имате условия за отлично бизнес представяне.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ – професионален организатор на бизнес пътувания – и услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Минали издания

2021

PulPaper 2021 се проведе под формата на виртуално събитие, известно като "Виртуалната предпремиера на PulPaper". Поради продължаващата пандемия от Ковид-19 форматът на събитието беше променен. Над 2500 търговски посетители присъстваха на събитието, което включваше шест различни теми. Представените теми включваха:

  • Управление на риска и безопасността
  • Околна среда и устойчивост
  • Решения за опаковане и ефективност
  • Автоматизация и ИТ
  • Нови продукти, базирани на биомаса

Full list of
hotels for
PulPaper

Book Now
How to get to PulPaper
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Helsinki Airport (Летище Хелзинки)

50 минути при пътуване от Helsinki Central Station (Централна Гара Хелзинки)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Helsinki Airport (Летище Хелзинки)

10 минути при пътуване от Helsinki Central Station (Централна Гара Хелзинки)

 

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Helsinki Airport (Летище Хелзинки)

40 минути при пътуване от Helsinki Central Station (Централна Гара Хелзинки)

 

Similar trade shows