Most booked hotels
Your free enquiry
PulPaper

PulPaper

Helsinki ,Finland
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer :
Messukeskus
Event website
Event website :
PulPaper
Frequency
Frequency:
3 years

PulPaper е международно изложение за целулоза и хартия – едно от най-големите в света. Изложителите – производители на хартия, подвързии и хартиени изделия – представят най-новите решения за оптимизация на производствения процес, новите си продукти и услуги. Провеждат се много демонстрации, презентации, лекции и семинари. Участниците в изложението създават нови партньорства и бизнес контакти и успяват да стъпят на нови пазари. В последното издание на изложението участват 453 изложители от 29 страни. Посетено е от 9 428 души от 72 държави. Засилен интерес е отбелязан от страна на руски, немски, американски и китайски производители на хартия.

Подгответе се спокойно за вашето представяне на изложението, не пилейте време в търсене на хотели. Ние ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели за PulPaper. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще организираме трансфера ви от и до летището, придвижването ви из града с кола под наем или с обществен транспорт, наемането на конферентна зала. С нас пътуването ви ще е изгодно, комфортно, ще имате условия за отлично бизнес представяне.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ – професионален организатор на бизнес пътувания – и услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
PulPaper

How to get to PulPaper

Similar trade shows